• 3003
    niye maçlara paf takımıyla çıkıyormuş muamelesi yapıldığını anlamadığım takım.

    2020-2021 sezonuna girerken aynı fenerbahçe gibi limit sıkıntı olan bir takımdı beşiktaş. takımdan kimseyi satmadıkları gibi bazı yabancı oyuncuların sözleşmesini dondurdu ve maaşını vermeye devam ediyor. ayrıca victor ruiz ve karius'a da tazminat ödediler.

    bütün bunlara rağmen 2 stoper 1 sağ bek 1 sol bek 2 orta saha 2 kanat ve 1 forvet transferi yaptılar. ayrıca oğuzhan ve larin kiradan döndü. aldığı oyuncular da paf takım oyuncaları değil belirli maliyetleri olan oyuncular. ligin en yüksek limit hakkına sahip olan biz transfer yapamazken beşiktaş ve fenerbahçe'nin bu kadar transfer yapması çok garip. tabii şike davasında olduğu gibi sadece fenerbahçe üzerinden döndü bu limit mevzuları fakat beşiktaş'ın da çok masum olmadığı malum.

    ayrıca hiç bir mevkisinde oyuncu eksikliği olmayan takım. yani öyle bu kadroyla başarılı oluyor söylemleri biraz boş. hocalarının istediği 11 tane yeni isim var takımda.

    kadro derinliği açısından bizden daha iyi olan takım. kapalı savunmaları açmada daha mahir olurlarsa ligin sonuna kadar üst sıralarda olması muhtemel.

    edit: atakan üner ve hasic'i unutmuşum. yani geçen seneki takıma 13 yeni isim eklenmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın