resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3345
    sezon sonu (bkz: süper lig 2020-2021 sezonu) sozlesmesi bitecek olan 11 oyuncumuzdan biridir. (kiralik marcelo josemir saracchi pintos ve oghenekaro etebo da bu sayiya dahil edilmistir) simdi bu 11 oyuncu icerisinde sozlesmesinin en cok yenilenmesini istedigim 2 oyuncudan biridir, digeri icin (bkz: fernando muslera). ancak tabi ki bu konuda iki unsur belirleyici olacak;

    birincisi ve en onemlisi maas mevzusu. kendisi bildigim kadariyla 1,5 milyon euro aliyor. (pandemi sebebiyle 1,75 milyon euro'dan indirim yapmayi kabul etmistir.) bu maasi hak ettigini dusunmuyorum ve yeni sozlesmesi maks 7-8 milyon lira uzerinden olmasi gerekir. eger bunu kabul etmiyorsa yolu, sansi, bahti, herseyi acik olsun. kendisine daha yuksek para veren bir kulup varsa asla ikinciye dusunmesin gitsin, zerre uzulmem aleyhine de konusmam.

    ikincisi ise sezonun geri kalan kisminda ortaya koyacagi futbol. simdi ben 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçıni izlemedim, ancak sozlukten takip ettigim kadariyla herkes kendisini hedef tahtasina koymus, yenilginin sorumlusu olan etmis. bu soylenenler dogru veya yanlis olabilir; ancak hepsinden onemlisi emre'nin, bizim kendisinin performansindan suphe etmedigimiz bir oyuncu olmasi gerekmektedir. mevcut durumda 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçında oynamasi gerektigini israrla ifade eden ben bile performansindan emin olamiyorum.

    ozetle, eger daha yuksek performansla daha dusuk maasi kabul etmiyorsa, bu takimda bir dakika bile durmasina gerek yok. kendisinin ne kadar galatasarayli oldugu veya bu durumun kendisinin kulupteki gelecegini ne kadar etkileyecegi, bir onceki cumledeki iki unsur cozuldukten sonra degerlendirilmelidir. kendisini sahsi olarak severim ve galatasaray'da devam etmesini isterim. umarim maas/performans sorunlari cozulur ve bizde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın