• 127
    ilk yarısının 20 dakikasını izledim ve şunu anladım ki yabancı sınırının mevcut hali anadolu takımı- istanbul takımı arasındaki farkı neredeyse ortadan kaldırmış. antep 1-1'den sonra fenerbahçe'yi resmen ezdi ve 2. golü buldu. eskiden tam tersi olur, 2. golü yememek üzere plan yapılır ve sonucunda antep kaybederdi.

    18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı'nın son dakikasında bulduğumuz atağı olumlu sonlandırsaydık hem uzatmalarda 2 gol bulup maçı kazanmış olacaktık hem de fenerbahçe'yi bu maçta aldığı yenilgi nedeniyle iyice zora sokacaktık. büyük ihtimalle erol bulut kovulacak ve ali koç son şansına bakacaktı. ama neticede ligde hiç bir takımı yenmek eskisi gibi kolay değil, her takımın bir cevabı oluyor. üstüne üstlük bu sezon seyirci yok ve takım sayısı fazla. bu nedenle ligin dinamikleri çok farklı.

    dikkatimi çeken asıl şey ise; fenerbahçe son 6 maçta 4 mağlubiyet almasına ve
    biz ise o süreçte 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almamıza rağmen aynı puandayız. asıl sıkıcı durum bu. farkı açmamız gerekiyordu ama seriden önce 5 puan geride kalmış olmamızın doğal sonucu bu oluyor. aradaki kayseri beraberliği ve karagümrük yenilgisi olmasa şu an bir maç eksikle 5 puan önlerindeydik. ne kadar kötü giderse gitsin bu sezon rakibimiz fenerbahçe olacak gibi göründüğü için bu karşılaştırmayı yaptım. ancak kim bilir, geçen sezon olduğu gibi bir anda yine kopup gidebilirler ki gidişat onu gösteriyor. biz yeniden 4- 5 maçlık bir seri yapabilirsek yavaş yavaş havlu atarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın