• 41252
    "zeki* olsun burak abi* olsun benim olan performansım bizi daha da mutlu ediyor. şu an her şey yolunda. hafta sonu güzel bir maçımız var*, seyircilerin seveceği bir maçımız var. keşke stad da ful olsaydı, taraftar da olsaydı.

    adaptasyon süreci yaşadım geçen yıl. tam iyileştim derken sakatlık yaşadım. sonrasında tekrar geri döndüm sakatlıktan, 8 ay sonra. tabi buralara gelmemde planlamam çok güzel oldu aslında, geriye dönüşüm çok güzel oldu.

    ve döndüğüm zaman benim gösterdiğim performansı, onların da benim paylaşması beni çok mutlu ediyor gerçekten. gol atınca sanki onlar gol atmış gibi seviniyorlar, bu beni daha da mutlu ediyor. geçenlerdeki gol sevincimizde* hep beraber oluşumuz beni gerçekten çok mutlu ediyor, çok güzel bir arkadaşlığımız var.

    dediğim gibi biraz zamana ihtiyacın oluyor bir yere adapte olabilmen için. evet dili var, kültürü var. şuan gerçekten bütün her şeyi atlattığımı düşünüyorum.

    mevkime gelecek olursak; geçen yıl sağ tarafta kanat tarafında oynadım, sol tarafta oynadım, ön liberonun ikilinin birinde oynadım, forvet arkasında oynadım ama bu yıl sezona başladığımız zaman hocamızın yaptığı bir sistem de çift forvet oynayışımız ve orada ben forvette kendimi buldum. süre aldıkça da skora katkı, takım arkadaşlarıma katkıda bulundum. aslında yeni yeni kendimi keşfediyorum, golcüymüşüm haberim yok. hahaha.

    sağolsun burak abi de bana yardımcı oluyor. çok büyük bir golcü. antrenmanlardan sonra beraber çalışıyoruz. tabi zeki'nin bana asist yapması bizi daha da mutlu ediyor."

    yusuf yazıcı
    (ntvspor canlı bağlantısındaki söylemlerinden)

    kaynak ve ilgili video için: https://www.ntvspor.net/...b58b37b14c1428c336ac

    yazıcı'nın bahsettiği gol sevinci: https://twitter.com/.../1339317132203585537
App Store'dan indirin Google Play'den alın