• 10
    her ne kadar sözlük yönetimi anlayış gösterse de söz konusu kendi bloglarıysa çok sayıda yazarın bu iyi niyeti kötüye kullandığını görüyorum. başkasına ait blog, podcast ve sair içeriğin paylaşımında sorun görmüyorum, çünkü içeriğin külliyen sözlüğe taşınması intihal olarak yorumlanabilir, ancak sözlük yazarısın ve söylemek istediğin bir şey varsa hesabını kullanarak meramını anlatabilirsin, bunun için bizi sosyal medyana yönlendirmek reklama giriyor. üstelik bunu istikrarlı şekilde yapanlar var.

    ayrıca şunu söylemek isterim bu sözlük kişisel bloglarınıza gösterdiğiniz özeni hakediyor. yani içeriği buraya taşımak zor diye bir bahane yok. eskiden yapılabilen şeyler blog açılınca mı yapılamaz oldu? zaten yazılı içerik elinin altında. paylaştığın resimlerin linki de orada. biraz uğraş ve düzenleme gerekiyor sadece. neticede bir aforizmayı hatırlatalım; bahane got gibidir, herkesde bulunur.

    hayır yazarların bile bakış açısı buysa soruyorum, eyyy hagi sen salak mısın, sözlüğü reklamla doldurup ne diye para kazanmıyorsun? öyle yazara böyle sözlük müstehak zira.

    yazarlardan ricam lütfen başlıkları takipçi kastığınız sosyal medya hesaplarının çöplüğüne döndürmeyin.

    son olarak hatırlatma:
    e) entry veya özel mesaj aracılığıyla site, şirket, ürün ve sair şeylerin reklamlarını yapan kişilerin hesapları kapatılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın