resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18922
    kendisi hakkında an itibariyle nötr olduğum futbolcumuz. geçmişin hatrı günümüzün hataları birbirini götürdü. bundan sonra görüşüm olumlu mu olumsuz mu olacak onu da zaman gösterecek.

    kaybettiğimiz herhangi bir maçta eğer bir dakika bile oyundaysa eleştirilerin çoğunun kendisine geleceğini sanırım kendisi de hocamız da öngörmüştür. bu sebeple hem sosyal medyadaki sözlerine hem de maç içindeki haline kısacası galatasaray ile ilgili her şeyine oldukça özen göstermek zorunda. kendisi için bir mucize gerçekleşti ve bu takıma ölü haliyle geri döndü. buna sonsuz şükredip kıymetini bilip ona göre davranmalı.

    maç* özelinde ise son dakikalarda oldu ya eğer ikinci golü atan taraf biz olsaydık ve kazansaydık, bu sefer kendisi maçı çeviren adam olacaktı. verdiği ateşle, takımı ayağa kaldırmasıyla, sonuca isyan etmesiyle... ama işte kaderin cilvesi. o golü biz yedik ve bu sefer de takıma negatif etkisi olduğu söyleniyor. geçen sezon antep maçındaki* sekidika'nın durumu gibi bir anlamda.

    malesef tarihi yazan kalem kazananın elindedir. günümüz taraftarına göre ya mağlupsun ya galip, ortası yok bu işin. neyse umarım seni daha az izleriz, hem kendin hem takım için bu en iyisi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın