resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18900
    kendisinden çok haz etmem ama bugünkü pozisyon üzerinden eleştirilip, yok yere ortalığı karıştırdı, hoca onun yüzünden atıldı gibi bir tepki vermek cahillik.

    1. isyanı son derece haklı bir isyandı. rakibin linnes'e yaptığı şey dünya'nın her yerinde faul ve sarı kart ve hakemin pozisyona uzaklığı birkaç metre. o düdüğü göre göre çalmaması art niyet ve bir takıma karşı alenen yapılan düşmanlık.

    2. fatih hoca kaç yaşına gelmiş, 30 tanesi kupası olan adam. eğer bir noktada çileden çıkıp isyan ediyorsa bunu arda yaptığı için yapmaz. yapması gerektiğini düşündüğü için yapar.

    yani gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. fenerbahçe taraftarı birkaç hafta önce tüm hakem desteğine rağmen beşiktaşa yenilince hakeme saldırdı. beşiktaş taraftarı geçen hafta alanyada tertemiz bir maç yönetmiş, hatta rosieri atmadığı gibi babacarı yok yere oyundan atan hakeme saldırdı, sergen dahil. galatasaray taraftarı şöyle bir maçta dahi çıkıp 2 kelam edeceği yerde yok arda niye isyan etmiş, sarı kart görmüş, hoca takımı yalnız bırakmış kafalarında dolaşıyor.

    işin teknik taktik kısmı farklı bir şey, hakemin sana yaptığı muamele ayrı bir şey. evet bence de arda oynamasın ama bu taraftarın takıma sahip çıkmak yerine hedef tahtasına koymasını aklamıyor.

    (bkz: 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın