• 41364
    "ben adana demirspor'dan istifa etmedim. giresunspor maçı* bitti, en fazla yarım saat sonra başkan aradı. 'sen istifa ediyorsun, ben de kabul ediyorum' dedi. kendi yazdı, kendi oynadı. benim mukavelem zaten feshedilmiş görünüyordu. trabzon'dan geri döndüm.

    ben anlaşırken twitter'dan anlaşmadım ama ayrılırken twitter'dan gönderiliyorum. bir teknik adam böyle gönderilmez. biz zaten bavulumuzu her zaman yanımızda taşırız. bize bırak dendiğinde 6.'ydık. bir maç eksiğimiz olmasına rağmen! eksik maçımızı kazansak 3. olacaktık. ilk geldiğimde takımı 11. sıradan alıp play-off oynattım. bir maç eksik, 6. bırakmışım. liderle aramla 5 puan var. kaçan penaltıları atsak liderle aramızda 2 puan olacak.

    başkana personele prim vermesi için yalvardım. bugüne kadar bu şekilde maaştan kesilen bir prim sistemi görmedim. kazansan bile eleştiri var. adana demirspor'un düşmana ihtiyacı yok, kendi içinde parçalanıyor. yarım bıraktığım işi tamamlamak istiyordum. ben buna üzülüyorum. başkanın yönetim yanlışları bizi bu aşamaya getirdi.

    korona olup atlatmışım, zor bir süreçten geçmişim. babam yoğun bakımda ben onu görmeye gitmemişim bana deniyor ki sen istifa ediyorsun ben de kabul ediyorum! üsluba bak.

    bir laf çıkmış adana demirspor savunma yapmaz diye! chelsea bile savunma yapıyor sen kimsin?"

    ümit özat

    (adana demirspor eski teknik direktörü)
    (bkz: 2020-2021 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın