• 13954
    yazıyorum siliyorlar. bir daha yazayım.
    düşünmeden konuşanların çoğaldığı, arı kovanına çomak sokup kaçanların arttığı, komple teorileri ile sözlüğü mastürbasyon aracı olarak kullanan yazarların atttığını gördüğümüz güzel sözlüğümüz.
    eğer takımımız maç kaybetmeye devam ederse, ekşi sözlük eksenine kayması muhtemel olan sözlüktür.
    buradan bir kaç önerim olacak yönetime.
    -maç günü, maçın başlangıç saatinden gece 12’ye kadar sözlüğün tümden girdiye kapatılması. böylelikle herkes düşünerek gece 12’yi bekleyerek daha kaliteli girdiler olacaktır.
    -bir kullanıcının bir gün içinde 10’dan fazla girdi girememesi. sözlüğün mesken tutulmasının önüne geçilip, fikir beyanatından sonra okumanın da artmasını sağlayacaktır.
    -aynı başlığa, aynı gün içinde birden fazla girdi girilememesi. böylelikle bir kişiye nefret kusma veya bir kişinin gereğinden fazla savunulmasının önüne geçecektir.
    -ortamı geren, kutuplaştıran (terimsporlular, belhanda haterları, evlat, terim düşmanlığı vs.) kelimelerin kullanılmasını kısıtlamak. böylelikle yazarlar daha kibar bir şekilde fikirlerini beyan etmek zorunda kalmış olacaklar.
    bunlar benim önerim. sözlüğümüzün kalitesini artırmak için bunların önemli olduğunu düşünüyorum.
    not: bu yazdıklarım genel söylemdir. herhangi birini hedef almadım. amacım, sözlüğe fikir olarak da katkıda bulunabilmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın