• 29
    madem kimse önemsemiyor ve bu maç umursanmiyor niye izlendi o zaman? aspor'un internet sitesi çöktü acaba "umursanmiyor, izlenmiyor" diyenlerin haberi var mıdır? ben mecbur online izlemeye calistim, cok zorlandim sürekli sitenin çökmesinden.
    acaba aspor yönetimi tarafindan "amaan kupa maçı, yayınlamaya gerek yok" dense olaylar çıkmayacak mıydı?
    hiç aklamaya falan gerek yok. iş ahlakı, saygisi, formaya, oyuna ve rakibe olan tutumu alenen ortaya çıkmış oldu. ulan bir de milliyetçi diye gezinen bir oyuncusun. kupanın ismi türkiye kupası bari buna saygı duy.
    bugün buna saygı duymayan, yarın alt sıra takımlarla olan maçlara da "düşmeye oynayan rakibe bile konuşuyorsunuz" der. ayrıca bu iplemez tavrıyla sahadaki ekibi de negatif etkiledi. onun yerine taylan çıkıp %100'ü ile oynasa hem rakip hem bizim takım nasıl motive olurdu düşünün. benim endişem, bu kendini bilmezin takımdaki ahenki bozacak olmasidir. 2 3 hafta uzak durdu, takim aninda şaha jalkti resmen. cok zararli bir bünye arda...
    arda galatasaray ise taylan değildir. ama benim için taylan has galatasaraylı iken arda'nin ne olduğu belli bile değildir.
    taraftara en küçuk eleştiride bile laf etnesi ayrı, maç seçtiğini ayan beyan açıklaması ayrı skandal olan eski furbolcu.
    bu haliyle alt ligdeki bursaspor'da forma giyemez.
    ha ayrica kupa maçı iplenmiyor diyenlere de tavsiyem, bir önceki seansta oynanan göztepe-bursa maçını izlemeleri. akan oyunda 9 gol oldu. bu mu iplenmeyen türkiye kupası?
    (bkz: 15 aralık 2020 göztepe bursaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın