• 1
    (bkz: #3032889)

    yaptığı onca saçmalıktan sonra galatasaray'a abilik etsin, takım içi bir takım dinamiklere katkı sağlasın diye transfer edilen kaptan arda turan'ın efsanevi vecizesi. cüneyt tanman ciddiyetinden nerelere.

    üzücü fakat galatasaray kaptanının bir resmi maça nasıl baktığının kanıtı. oysa zahmet edip 15 aralık 2020 galatasaray darıca gençlerbirliği maçı'nı ciddiye alsaydı abilik edeceği futbolculardan bartuğ elmaz için ilk defa a takımla bir resmi maçta forma giyme imkanı doğmasını sağlayabilirdi.

    yani avrupa'da kupa kazanmış arda efendinin elinin kiri olabilir türkiye kupası ancak onun için önemli olmayan maç bartuğ için çok önemliydi. ilk kez bir resmi maçta galatasaray forması giyecekti. kaptanlığını yaptığı takıma aşıladığı lakayıt bakış açısı bartuğ'un forma şansını çaldı. ayrıca unutmasın ki o kupayı kazanarak bir uefa cezamızdan kurtulduk ve sayesinde bir sonraki sene şampiyonlar ligi'ne gidebildik. yani arda efendinin sallamadığı kupa galatasaray camiası ve taraftarı için de önemli.

    bu nasıl ciddiyetsizlik, nasıl lakayıtlık anlamadım? zaten sahada yok. tesislerde sağladığı katkı da takım için maç seçmek. peki bu arda denen adam neden hala takımda? galatasaray camiasi tüm zararlı hareketlerine rağmen arda'ya sarı kırmızı forma ile futbolu bıraktırıp onu onore etmeye mecbur mu? hazır kurtulmuşken bu kafa yapısındaki bir adama galatasaraylı arda etiketini yapıştırıp sonraki yıllarda da camiaya musallat etmenin faydası ne?

    velhasıl aynı lafı caner ya da mert hakan yandaş etse galatasaray taraftarınca nasıl gömüleceklerini biliyorum. ama arda edince büyütmeyin falan deniliyor.

    tutarlı mı bu yahu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın