resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 456
    henüz yanakları al al idi o zamanlar. sahada onu izleyenlerin "bu çocuğun ne işi var orada?" diye tepki gösterecek kadar genç ve çocuksu görünümdeydi. evet fizik olarak öyle görünüyor olabilirdi ama oynadığı futbol ve gösterdiği hırsı ile taraftarlara şapka çıkarttırıyordu.

    gerek avrupa maçlarında gerekse türkiye liginde gösterdiği üstün performans ile artık o "galatasaraylıların emre'si" olmuştu ya da herkes öyle sanıyordu. zaman ilerledikçe galatasaray'ın bücür tayfası olarak bilinen okan ve emre'den oluşan bu ikili ünlü italyan devi inter'in transfer listesine girmeyi başardı. gel gelelim tam o sırada emre ve okan'ın kontratlarıda sona eriyordu. işte ilk burukluk orada yaşandı çünkü okan ve emre galatasaray ile masaya oturmadan inter ile anlaştı. belki kulübe para kazandırmadan gittiler ama olsun onlar yinede bizim çocuklarımızdı, onlar orada inter için oynasada yinede galatasaray'ı temsil edeceklerdi.

    inter'in kabarık ve şişkin olan kadrosunda okan buruk fazla forma şansı bulamazken emre yeteneği ile kadroya girmeyi başardı. zaten çok geçmeden okan buruk'un italya macerası sona erdi. emre ise yıldızını parlatmaya devam ederken bu kez newcastle united dan gelen cazip teklifi kabul eden inter emre'yi ada ya gönderdi. emre'nin adada ki ilk yılları çok iyi geçmedi hatta adı tatsız olaylarla anılmaya başlad. artık emre'nin çocuksu imajı gitmiş, sahada agrasifleşen bir yapıya bürünmüştü. zaten bu durumlar neticesinde emre antipatik bir hale geldi. ada da geçirdiği bu sıralarda sürekli adı yeniden galatasaray ile anılmaya başlamıştı. galatasaraylı taraftar ona kucak açmış bekliyordu.

    artık emre için adadan ayrılmanın zamanı gelmişti bunun nedeni sürekli olarak yaşadığı sakatlıklar sonucu fazla forma şansı bulamayışıydı. emre galatasaray'a ha geldi ha gelecek derken gazetelerde emre ile fenerbahçe nin adı yan yana geliyordu. tabiiki galatasaraylılarlar buna gülüp geçiyordu. yalnız, bu bir şaka değil gerçekti, fenerbahçe emre belözoğlu'nu satın almıştı. zaten spekülasyonlardan sıkılan galatasaraylılar emre'den yeterince soğumuş, üstüne fenerbahçe formasını giydiğini gördükten sonra ise soğukluk yerini öfkeye bırakmıştı. kız arkadaşınızın sizin nefret ettiğiniz bir oğlanla sizi aldatması"dır bu olayın tarifi.

    şuan 2010 yılında emre belözoğlu fenerbahçe takımında forma giymektedir. profesyonellik adı altında gerçekleşen bu olaylar tarihte yerini asla kolay kolay kaybetmeyeceğe benziyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın