resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11163
    artık oynamamaya başlayınca çıkan şu moda tabir "ağbii daha iyisi 10 milyon, kendisi gibiler 7-8 milyondan aşağı değil" saçmalığına bir son verelim beyler.
    bana tamı tamına belhanda profilinde bir oyuncu söyleyin, "işte bu adam belhanda seviyesinde artılarıyla eksileriyle, oyun karakteri ve yapabildikleri çok benzer ama 8 milyon euro" şeklinde. veyahut aynı şekilde "bak bu adam belhanda'nın yapabildiklerini (?) yapıyor, birkaç da ekstra özelliği var veya belhanda'nın katkılarını daha iyi şekilde ortaya koyabilir, 12-15 milyon euro."
    sizden çok şey istemiyorum, söylediklerim yalnızca anlatabilmek için bir taslak. umarım anlatabilmişimdir. o 8-10 milyon euroluk "belhanda adam"ları öğrenmek istiyorum. eğer gerçekten artıları-eksileri, oynadığı takımın oyununa kattıkları (?) belhanda gibiyse, buna ikna olabilirsem özür dileyip bu entry'yi editleyeceğim. ama eğer bu saatten sonra belhanda gibi hem bomboş hem de toksik bir topçuya aklı başında kimsenin 8-10 milyonu geç, 1 milyon euro bile vermeyeceği konusunda mutabık kalırsak o zaman siz de şu saçma argümanı bir bırakın artık lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın