resim
Ali Yavuz Kol
Takım:E. Erokspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 456
    çok genç, yolun çok başında olan futbolcu. buradan bir tavsiye vereyim; bak kardeşim ya oynadığı 1 saniye bile olsa o çimleri yercesine oynayacak, ekstra bir şeyler yapacaksın ya da hocam bana bir müsade ver deyip gözüne oynayabileceğin bir takımı kestirip kiraya gideceksin.

    baba her yere koşmaya çalışıyorsun. iyi güzel de sen forvetsin bir taraftan. yani gezen forvetleri servis yapmak şartıyla sever fatih hoca. ama ceza sahasında da tehlike arz edeceksi. buldun mu yapıştıracaksın. ama önce o şansa kendin gideceksin. 15 aralık 2020 galatasaray darıca gençlerbirliği maçı senin için çok müsaitti mesela. 1-2 tane sallasan tamamdı senin iş. ama 3.lig takım stoperleri seni çatır çutur yedi tabiri caizse. bu olmamalıydı.

    burada bir fark ortaya koymalıydın ki falcao ve babel devre dışıyken şansını artırabilesin. maalesef şansını kötü kullandın. ama tavsiyemde belirttiğim üzere daha yolun çok başındasın. ya sınırlarını zorla ya müsait bir takıma gidip biraz daha tecrübe kas. ben olsam 2.sini yapardım. a.demirspor'a falan kapağı bir şekilde atar kendimi iyice gösterirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın