resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 195
    ufuk ceylan..

    bazen insanların yüzüne baktığınızda içinden geçenleri okursunuz ya ben ufukta bunu seziyorum. kaledeyken yüzüne baktığımda hırsını, cesaretini, hüznünü, sevincini okuyorum. bu bir kaleci için dezavantaj gibi gözüksede bence ufuk ceylan icin o kadar iyi cünkü kendisinden hic beklenmedik reflekslere sahip. icinizden lan bu cocuk mu bunları yapıyor diyebilirsiniz.

    iyi aile cocugu oldugunu görmemek sanırım at gözlükleriyle bakmak olur. vücudunu geçtiğimiz yıllara oranla daha çok geliştirdiğini görmek sevindirici oldu benim adıma fakat kas yığını olup reflekslerini engelleyici durumlarda kalmasınada gönlüm razı olmaz. 3 subat antalyaspor-galatasaray macinda yeterince iyi değildi fakat hiç eleştrisel bir boyuta sokmadım onu. necati'nin vuruşu gayet güzeldi ve ufuk bu topu beklemiyordu ilk golse keza defansa çarpan bir topla avlandık. bence önemli olan ayaklarına ne kadar hakim olduğuna dikkat etmeniz gerekir. kendini zorlayarak taç çizgisine paralel topları bir bek endamıyla nasıl gönderdiğine sahit olunuz. o zaman sizde görüceksiniz bu cocugun oyunun her iki yönünde de başarılı oldugunu.

    ben ufuk ceylan'ın destekcisiyim. galatasaray spor kulübüne yakışan görüntüsü ise ayrı bir güzel yan. umarım avuçlarının içine dünyaları sığdırabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın