2020-21 EuroLeague Kadınlar D Grubu 1.Hafta Maçı
16:30 Novomatic Arena
69 - 66
  • 4
    bu takım beni her izlediğimde gururlandırıyor. oyuncular bazen kötü maçlar çıkarabiliyor; en güvendiğimiz courtney williams ilk yarı çok kötüydü mesela ama mücadeleyi hiçbir zaman bırakmıyorlar. ellerinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorlar.

    maça istediğimiz gibi başlamadık. efe güven 3 uzunlu oynamaya başladı ki bunun sinyallerini ligde de vermişti. 3 uzun da bana ekrem memnun'u hatırlatır ya neyse... 3 uzun ve alan savunması ile rakibi durdurmayı başardık. courtney eğer normal oyununu oynayabilse çift hane bile yapabilirdik. quanitra hollingsworth çok önemli işler yaptı ki takıma bunun için katıldı zaten. anete steinberga ise muazzam bir ilk yarı geçirdi. 3 numarada oynarken size avantajını çok iyi kullandı ve hücumda bizi sürükledi.

    rakipte gabby williams'ı tutamıyoruz ki normal zaten, önemli olan diğerleri maça girmesin. gabby'i izlerken de seimone augustus'a çok benzetiyorum kendisini. neyse, rakip hiç üçlük isabeti bulamadı yanılmıyorsam ki az da denemediler. içeriden zaten atmakta zorlanıyorlar 3 uzunla oynadığımız için ama dışarıdan da etkisiz olurlarsa maçı alırız.

    ikinci yarı williams da kendine gelirse alırız biz bu maçı. ikinci yarıda şans yanımızda olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın