resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9786
    eleştirilirken adil şekilde eleştirilmeyen hoca.
    hakkında en çok dillendirilen iki eleştiriden ilki muslera ve sneijder sayesinde şampiyon oldu. fatih terim dördüncü döneminde muslera'nın insan üstü performansları olmasa şampiyon olabilir miydi? bir takım şampiyon oluyorsa mutlaka iyi performans gösteren oyuncular olacaktır. nitekim muslera ve sneijder varken şampiyon olamayan hocalar da oldu.
    bir diğer eleştiri ise şunu aldı, şunu gönderdi. bu mantıkla son gün ozan kabak'ın gitmesine izin veren terim diye başlayan cümleler de kurabiliriz ama biliyoruz ki ozan'ı yönetim sattı. biliyoruz çünkü terim camiadaki gücüne güvenerek yönetimleri taraftarın önüne kolayca atabiliyor ama hamza belki koltuğunu korumak için belki yapısı gereği yönetimin hatalarına perde olmaya çalıştı. bu yüzden giden gelen futbolcular da kendisinin payı bilinmiyor.
    anlam veremediğim bir konu ise bize gelip 3 kupa kazandıran, nispeten başarılı ve asla terbiyesizliğine şahit olmadığımız bir adama duyulan bu kin niye? yıllar sonra bile başlığının altında hakaretamiz ifadelerle bu kadar sert eleştirilmesinin sebebini anlayabilmek mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın