• 107
    kariyerinin sonunda sadece şutör olarak anılmak istemediğini söyleyen çok sevdiğim basketbolcu. kendisi için 3 sezondur sixers seyrediyorum ve büyük taktiri hak ettiğimi düşünüyorum*.

    furkan'ı zor bir sezon bekliyor. geçen sene hemen hemen 20 dk ortalaması vardı ama bu sezon o süreleri bulması pek mümkün değil. doc rivers furkan için olumlu konuşması bence klasik sezon başı konuşması. geçen sene şutörü olmayan sixers bu sene danny green ve seth curry eklemelerini yaptı. yine geçen sene rotasyonu çok derin olmayan bir sixers varken bu sene daha derinleşti. geçen sene shake milton rotasyon dışı kalmasına rağmen oradan dönüp ilk 5 seviyesine döndü, dezavantajları kompanse edip oldukça iyi katkı verdi bu sene yine süre olacaktır. matisse thybulle savunması oldukça kuvvetli geçen sezon hücumda ne kadar istikrarsız olsa da bu sene daha iyi olacağını ve süresinin sabit olacağını düşünüyorum.

    furkan gibi 20 dk ortalama süre alıp parkede bu kadar özgüvensiz duran başka oyuncu yoktur. topu yere vurduğunda eli ayağına dolaşıyor sanki. görece sixers'a göre düşük profilli karşılaşmalarda 30 sayı civarı attı tabii orada simmons'ın payı da büyük ama bu maçlar biraz suni idi çünkü kendisine önlem alınmamıştı. sonraki maçlarda silik kalmasının sebebi de bu. şutör olarak kendisini ispatladığında sana şut hazırlansa bile özel önlem alınacak bazen el üstü atman gerekecek. umarım özgüven ve savunma problemini bir nebze çözmüştür yoksa sözleşme bulması pek kolay olmayacak. bu sene kendini göstermesi için çok fazla şansı olmayacağını düşünüyorum, umarım iyi değerlendirir ve kalıcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın