• 39
    en az emre belözoğlu kadar fetöcü olan ikilidir.

    iki dost birbirine düşman olunca saf değiştirmedikleri için bugün yok sayılmaktadırlar, oysa emre gibi gol sevincinde rabia falan yapsalardı şuan spor bakanı ya da federasyonda yönetici olabilirlerdi.

    keşke şu futbolcu milleti biraz akıllı olsa da sırf parasını yemek için allah kitap çeken bu cemaatlerden uzak duracak idrak seviyesini kendilerinde yaratabilse.

    ayrıca bu ikili galatasaray genel kurulunda kulüp üyeliğinden ihraç edilmek için oylamaya konu olmuşlar, "memleketi yöneten kandırılmış, torinolu şaban kandırılsa çok mu?" söylemleri eşliğinde ihraç edilmemişlerdir, öyle kulüp mevcut şartlara uyum sağlamak için böyle davranmak zorundadır falan gibi bi durum yok, hakan da arif de bu vatana yanlış yapmıştır, biz de böyle davranmayı tercih ediyoruz. burası galatasaray, çalınan istanbul seçimlerinden sonra divan kurulunda "her şey çok güzel olacak" diye bağırılan, berkin elvan'ın cenazesine başkanlık makamında çelenk gönderilen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür insanların kulübü galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın