• 38
    ülkesini ingilize satan vatan haini vahdettin bu gün özlemle anılabiliyorsa bu isimlerin futbolcu olarak yaptıkları da anılabilir. galatasaray'da attıkları goller, kaldırdıkları kupalar, milli takim performansları... işin bu kısmının fetö ile alakası yok. sanki hakan şükür siyasi kariyerini galatasaray'da yaptı...

    fetö'den akp ile ters düştüğünde değil ezelden beri nefret ettim. ezelden beri suç örgütüydü benim için. zira aslolan vatandır. hatta aileme musallat olmuşlukları bile vardır. lisede öğretmenken anneme kapanması, öğrenci yönlendirmesi için son model mercedes teklif etmişlerdi bunlar. saniyesinde siktiri yediklerinde de müdür aracılığı ile mobbing yapmaya başladılar. ama sert kayaya çarptılar. bizim de çevremiz geniştir. vali annemi ziyarete okula gelince sesi kesilmişti vatan hainlerinin. devir koalisyonlar devri...

    hakan şükür'den futbolu birakmasının ardından galatasaray'a düşman gibi davranması sebebiyle nefret ettim. (bkz: #1527052) terörist ilan edilmesinden çok once. bu yüzden kulüp müzesinde çorabının bile olmamasını destekledim. o zamanlar milletvekili ve televizyonların en sükseli en pahalı yorumcusuydu. zira aslolan galatasaray'dır.

    umarım bir gün bizzat fetullah dahil olmak üzere hakan, arif ve bu gün itibar havuzunda yaşayan tüm terör şüphelileri yargılanır, suçlu olanlar cezalarını çekerler.

    ama tüm bunlar futbolcu hakan şükür'ün bu camia efsanelerinden olmasını değiştirmez. sapla samanı ayırmak gerek.

    sanki ben soktum fetö'yü ülkenin tüm kurumlarına. sanki ben ifşa ettim ordunun kozmik odasını fetö aracılığıyla. bu tavırlar, asıl sorumluları değil de yani sebepten öte sonucu hedef göstermek kime yarıyor, ofkeyi neye kanalize ediyor iyi düşünmek lazım.

    galatasaray'ın tarihini gömmeye çalışıyolar. çünkü galatasaray'dan başka herkesin işine geliyor bu. dün fetö'ye kapıyı açanların bu gün menzil'e kapıyı açtığını görünce hiç mi sorgulamaz insan şaşıriyorum.

    ülke sınırları içinde hukuken yok hükmünde insanların haklarına saldırmak kolay. mesele hala el üstünde tutulanlara, ödül falan alanlara laf etmekte. zira onlar da başka takımların efsanesi. fetöcüler ama efsaneler. çakma efsane hem de. pazarlama harikası efsane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın