• 36
    bu ikiliden arif ne ölçüde fetöcüdür ne düzeyde fetöcüdür bilmem ama hakan şükür bal gibi fetöcüydü. bunu hiç bir zaman inkar etmedi. saygı değer büyüğüm, çok değer verdiğim bir insan olarak bahsetti gülen'den hem de her ama her fırsat bulduğunda. bildiğim kadarıyla fethullah gülen hakan şükür'ün nikah şahidiydi. evinde yapılan aramada bile kızının gülen'e yazdığı mektubu buldular. yaşı yetmeyen yazarlar hatırlamaz. takımdan ayrıldığı sezon hakan şükür kutlu doğum haftasına yakışır bir derbi olsun gibi sözler sarf ederek camiamızı çok zor durumda bırakmıştı. o sözden sonra biten sözleşmesi uzatılmadı. camiadan ilişkisi tamamen kesildi, yoksa hakan'ın 1-2 sene daha oynayacak fizik gücü de vardı. ya da florya'da bir işin ucundan tutturulacak futbol bilgisi de vardı. ama hiç bir şekilde galatasaray'a bulaştırılmadı.

    15 temmuz gecesi bile benim cemaatim darbe yapmaz, darbeyi kemalist askerler yapıyor diye twit atmıştı. evet samanyolu tv'nin 9 ay 20 gün kala spoiler vermeye başladığı, mehmet baransu'nun twitlerle spoilerını verdiği darbeyi kemalistlerin üstüne yıkmaya kalktı. eminim burada aklı hür vicdanı hür, futbolcu haken vs gibi güzelleme yapan yazarların bir çoğu da kemalisttir.

    bugün hakan şükür ile enes kanter arasındaki en bariz fark hakan şükür'ün yaşı, büyüdüğü dönem ve seçtiği spor dalından kaynaklıdır. ama emin olun biri diğerinden daha az fetöcü değil.

    hakan şükür'e futbol oynadığı dönem de içindeki gülen aşkı nedeniyle oldum olası mesafeliydim. bu yönünü hiç sevmezdim. emekliye ayırınca hem futbolcu maaşı hem de trtde yorumcu olup oradan maaş alıyor diye iyice nefret ettim. şimdi çıkıp cemaat ak partiye savaş açtı diye fethullahçı hakan'ı güzelleyecek de değilim. bazı düşmanlar vardır ki düşmanımın düşmanı dostumdur düsturu bile sökmez onlara. fetö türkiye için bu boyutta bir düşman ve o darbe gerçekleşseydi akpli kesimden çok bugün kemalist, solcu geçinenleri katledeceklerdi. akpnin tabanıyla dğeil yöneticileriyle sorun yaşadılar, ama diğer kısıma taban olarak 180 derece zıtlar.

    dediğim gibi arif ne kadar fetöcüdür, ne ölçüde fetöcüdür bilmem. ancak hakan şükür konusu tartışmaya kapalı bir konu. konuşulması bile abes artık. durup durup kulübün bu konu üzerinden vurulmasını da hoş karşılamıyorum. birileri çıkıp hakan başından beri bizden taraftı, biz ona görev verdik ve bu görev neticesinde kasıtlı olarak hakan böyle böyle davrandı demediği sürece hakan'ın bu konudan aklanması mümkün değil. hakan bu konudan aklanmadığı sürece de gösterilmesin golleri bir zahmet.

    fetöcü olmasıyla ilgilenmiyorum ben topuna bakarım. aynı mantıkla bakarsak adolf hitler'in de ressam yönü vardı o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın