• 57
    geçen sezon yılın koçu ödülünü kazanan çoklarına göre dahi koç nick nurse yönetiminde nba 2020-2021 sezonuna başlayacak kanada takımı.
    önemli bir hamle olarak fred vanvleet'i takımda tutabildiler. 5 numarada 2 veteran marc gasol ve serge ibaka takımdan ayrıldı. bu 2'linin yerine piyasaya göre kelepir fiyat denilebilecek 2 yıl 14 milyon $ ile aron baynes, mecburiyetten de olsa yararlı olabilecek bir derinlik sağlayacak alex len ve chris boucher'i eklediler.
    guard pozisyonunda sahip oldukları 3 değerli isimi takımda tutmaları faydalı gözüküyor. ancak kyle lowry'nin artık 35 yaşına gelmiş olması nba tarihinin en sıkışık sezonunda ne kadar devamlılık sağlayabileceği konusunda soru işaretleri barındırıyor. norman powell'in inişli çıkışlı grafiğini istikrarlı bir performansa döndürebilmesi raptors için bu sezon kritik olacak düşüncesindeyim.
    kanatlarda og anunoby çok iyi bir çift yönlü oyuncu olsa da takımı bir seviye ileri taşıyabilmek için hücum repertuarını sabit şuttan öteye taşıyabilmesi gerekli. pascal siakam ise nba 2018-2019 sezonunda gelen şampiyonluğun ardından ayrılan kawhi leonard'ın yerine önemli bir yatırım beklentisiyle maksimum kontrat verdiği bir oyuncu olarak özellikle bubble performansıyla beklentilerin bi hayli uzağında kalmış durumda. zannediyorum geçen sezon baldırından bir sakatlık yaşamıştı, problem bu sakatlıktan mı kaynaklı bilmiyorum ama bu kısa offseason dönüşünde raptors'ı ileri taşıyabilecek performansı gösteremezse bu sene geçen seneden çok farklı olmayacak. çünkü en azından bu sezonluk çok hareket kapasiteleri bulunmuyor.
    takım mentalitesinde bir değişiklik olmayacak, 5 numara pozisyonu haricinde majör bir değişiklik de yok. bakalım offseason ne kadar iyi gelecek ve geçen sezonun üstüne ne kadar koyabilecekler bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın