resim
Çağdaş Atan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Başakşehir
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 96
    mevzu teknik direktörlükse adamda "wonderkid" potansiyeli var.
    bu arada alanyaspor ilk menejerlik denemesi. 14.12.2020 tarihi itibarıyla menejer olarak çıktığı maç sayısı sadece 12. kariyerine 15/16 sezonunda sergen yalçın'ın asistan menejeri olarak başlamış. 96 maç sergen yalçın'ın asistanlığını yapmış. 5 maç da murat şahin'in. murat şahin de bu arada sergen'in asistan menejeri. muhtemelen bu 5 maç sergen yalçın'ın görevden ayrılmasından sonra görevine devam eden teknik heyet sıfatıyla oldu. 20/21 sezonu başında da alanyaspor ile sözleşme imzalayıp menejerleri olmuş.

    yepyeni, pırılpırıl bir teknik adam yani.
    oynattığı futbolu ilk defa 13 aralık 2020 alanyaspor beşiktaş maçıile alıcı gözüyle izledim. 19 ekim 2020 galatasaray alanyaspor maçı'nı da izledim ama o maçta gözüm galatasaray'ın üzerindeydi. rakibin taktik kalitesini farkedememişim. ya da belki süreç içinde alanyaspor'un da oyunu gelişti ama an itibarıyla müthiş organize bir takımlar. baya atletico madrid gibi çıkıyorlar hücuma. gerçekten her oyuncu çok doğru yere koşuyor, her top çok kıymetli, her pasın amacı var, her hücum sonlanıyor ve takım çok iyi geri koşuyor.

    defansta iyiler. çok fazla ürettiler ama beşiktaş'a neredeyse pozisyon vermediler. üstelik de hakem tarafından baskı gördükleri bir maç oynadılar.

    baskı yaptıkları dakikalarda da set hücumunu son derece güzel oynadılar. dikine futbol, kanat değiştirmeler falan. öncesinde c. palas - tottenham maçını izlemiştim, o maçta alanyaspor'u izlediğimde aldığım keyifi yoktu. evet rakibi epl takımı değildi ama alanyaspor bana epl izliyormuşum hissini yaşattı.

    galatasaray bu gün teknik direktör arayışında olsa hiç düşünmem çağdaş atan'ı bir numaralı aday yaparım. yaşı henüz 40. tam genç bir jenerasyon yaratıp avrupa'da kupa kaldıracak yaşlar bunlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın