resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 483
    - hasan şaş'a özel bir sevginiz var bildiğim kadarıyla...
    "hasan şaş her zaman favorim. dünya kupası'nda neler yaptı? ve ondan sonra hasan şaş yok. gelecek için çok şeyler yapabilir. sahada agresif olduğu söyleniyor. neden futbol adamları bunun nedenlerini araştırmıyor. bu adamın performansı neden düştü? futbolu unutmadı ki hasan şaş.. süper bir oyuncu... süper... neden bu hale geldi?.. ben onun antrenörü olsam neler yapardım. hasan için 'koşmuyor' diyorlar. köpek gibi koşuyor. sahada basmadık yer bırakmıyor... daha ne yapsın?"

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    hasan şaş'a ayıp ettiler
    galatasaray'ın efsane 8 numarası, 10 yıl sarı-kırmızılı formayı giyen ve geçen sezon sözleşmesi yenilenmeyince futbola veda eden hasan şaş'a destek verdi ve galatasaray yönetimini ağır bir dille eleştirdi: "galatasaray yönetimi, hasan şaş'a terbiyesizlik yaptı. böyle bir oyuncuya bu yapılmamalıydı. rezil bir şey. ayıp bu. tüm yaşananları biliyorum. hasan tam bir komutan, çok iyi bir insan ve oyuncuydu. türk futbolunda böyle yetenekler kolay kolay yetişmiyor."

    (bkz: cevad prekazi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın