• 4924
    süper lig 2020-2021 sezonu'nda başından beri hep söyledik arkadaş. iyi top oynamıyorlar. ortaya koydukları farklı hiçbir şey yok. yaş ortalamaları çok yüksek. hala klasik şekilde gökhan gönül, caner erkin ortalarından ve duran toplardan gol kovalıyorlar.

    1. hafta: sezonun ilk maçı rize'yi hakemle geçtiler, 1-2.
    2. hafta: 9 kişi hatay'a karşı pozisyona giremediler, 0-0.
    3. hafta: galatasaray maçında en iyi oyuncuları net golleri kurtaran altay oldu, 0-0.
    4. hafta: karagümrük son dakikalarda penlatıyı kaçırmasa o maçta da galibiyet alamayacaklardı, 2-1.
    5. hafta: göztepe'yi iyi oynayarak 3-2 yendiler ama onda da maç berabereyken buldukları golden önce korner değil aut vardı, 2-3.
    6. hafta: trabzon'u ikinci yarıda buldukları gollerle geçtiler ama yine maç berabereyken buldukları golden önce korner değil aut vardı, 3-1.
    7. hafta: haksız şekilde 10 kişi kalmış antalyaspor'u maçın sonlarına doğru yine tartışmalı bir penaltıyla geçtiler, 1-2.
    8. hafta: iç sahada konyaspor'a karşı oldukça temiz kaybettiler, 0-2.
    9. hafta: deplasmanda gençleri farklı geçtiler. maç berabereyken yine tartışmalı bir penaltıyla öne geçtiler ama maçı hakettiler, 1-5.
    10. hafta: derbide beşiktaş'a karşı kaybettiler, 3-4.
    11. hafta: denizlispor'u oldukça tartışmalı bir maçta geçtiler. son yarım saatinde denizlispor'un en az 4-5 net gol pozisyonu vardı, 0-2.
    12. hafta: kendi evlerinde oldukça silik oynayıp malatyaspor'a yenildiler, 0-3.

    fenerbahçe kötü oynayarak ve hakemlere yaslanarak kazandıkça, ama ceza sahasına şu kadar orta yapmışlar, şu kadar şut çekmişler diye övenler olmuştu. bizim maçta da daha çok şut çekmişlerdi ama kalecimiz fatih bir kere bile yere yatmamıştı. oysa fenerbahçe kalecisinin en az 3 tane net gol pozisyonunu çıkarttığını da hatırlayalım.

    medya ellerinde, federasyon ellerinde. şımarık çocuk gibi her şeyi yaptırıyorlar. bu sezonda nispeten iyi ama oldukça yaşlı bir kadro kurdular. haa bu mağlubiyet feneri yarışın dışına itmez ama bu zihniyetle ve oyunlar ilerlemeleri mümkün değil. erol bulut saha dışı çalışacağına biraz saha içi çalışmalı. yoksa ali koç'un yeni günah keçisi kendisi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın