• 46
    imzaladığı sözleşmedeki hükümleri yerine getirmeyeceğini, gerekirse, süper lig ve türkiye pazarından çekilebileceğini de tff'ye bildiren ve siyasileri devreye sokarak milyonlanrca dolarlık haksız kazancı türkiye futbol izleyicisi üzerinden sağlayan bein sports şampiyon olduğumuz 2018-19 sezonunda futbolun süperleri diye ödüller dağıtmış, 1 tane galatasaray'lı herhangi bir ödüle layık görül(e)memişti.
    yılın süper kalecisi: mert günok (medipol başakşehir)
    yılın süper defans oyuncusu: aleksandreu epureanu (medipol başakşehir)
    yılın süper orta saha oyuncusu: edin visca (medipol başakşehir)
    yılın süper forvet oyuncusu: burak yılmaz (beşiktaş)
    yılın süper futbolcusu: edin visca (medipol başakşehir)
    yılın süper golü: hasan ali kaldırım (fenerbahçe) -beşiktaş'a attığı gol-
    yılın süper fair-play'i: fuat çapa (eskişepirspor)
    yılın yükselen yıldızı: dorukhan toköz (beşiktaş)
    yılın süper türk temsilcisi: cengiz ünder (as roma)
    yılın süper 11'i: mert günok (medipol başakşehir), gökhan gönül (beşiktaş), domagoj vida (beşiktaş), aleksandreu epureanu (medipol başakşehir), hasan ali kaldırım (fenerbahçe), emre belözoğlu (medipol başakşehir), dorukhan toköz (beşiktaş), edin visca (medipol başakşehir), adem ljajic (beşiktaş), trezeguet (kasımpaşa), burak yılmaz (beşiktaş)
    ve
    yılın süper teknik direktörü: abdullah avcı (medipol başakşehir) seçilmişti.
    ne mutlu bana ki bu balonu patlatan 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçını tribünde izledim ama milyonlarca galatasaray taraftarı bein sports ekranlarında izledi.
    hande sümertaş konusunda da ilk açıklamasını ortalık yangın yerine döndükten günler sonra yapmayı aklına getiren firmanın "yasal yayıncı kuruluş" olduğu yerde varsın selcuksportshd de fener şarkısı çalsın.
    uçmayı biliyorsa ipnelik yapana lafım yok. izniniz olursa fıkrasını da anlatayım;
    bir gün bir karga ile bir maymun uçakta yolculuk yapıyorlarmış. karga hostes çağrı ziline basıyor, hostes buyrun ne istemiştiniz diye sorunca hiç ibnelik olsun diye bastım diyor. aynı şekilde 3-4 defa daha hostesi çağırıyor, her seferinde de aynı şeyi tekrarlıyor. bu durum maymunun hoşuna gidiyor. o da aynısını yapmak istiyor. zile basıp hostesi çağırıyor, hostes artık çıldırmak üzere ne istiyorsun diye maymuna soruyor, maymun da hiç ibnelik olsun diye bastım deyince hostes maymunu uçaktan dışarı attırıyor, ardından da arkadaşı kargayı atıyor. maymun zarapadanak aşağı doğru düşerken karga uçarak yanına gidiyor. "madem uçmayı bilmiyorsun ne diye ibnelik yapıyorsun" diyor.
    son olarak mecburen; kaçak yayın izlemek de suçtur, ben asla tasvip etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın