2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 186
    galatasarayın avrupalı gibi oynadığı son maç. bu maç bittikten sonra aklımda kalan tek his gururdu.

    kopenhag 4.torbadan, biz 3.torbadan katılmıştık gruba. bu maç bittiğinde siklet farkı çok net ortadaydı, kopenhag'ın neden 4.torbada bizim neden 3.torbada olduğumuz bariz şekilde gözüküyordu.

    ondan sonraki senelerde katıldığımız şampiyonlar ligi facialarını saymıyorum bile, 4.torbadan gelen içerde dışarda bizi afalattan astana, club brugge, avrupa liginde rangers, benfica. hiçbirinde biz buraların takımıyız düşüncesinde olamadım, çünkü leş gibi oyun vardı nispeten kendi sikletimizdeki takımlarla aramızda.

    avrupalıyız diyorsak bu maçlarda dozer gibi ezip geçmemiz gerekiyor rakibi, bu maçtan sonra bir daha da olmadı zaten böyle bir şey. hayatımda izlediğim en keyifli galatasaray şampiyonlar ligi maçlarından biriydi, tekrar yaşarız umarım.

    edit: dany nounkeu maça sol bek çıkıp sağ korner çizgisinden enfes ortayla asist yapmıştı. bu bilgiyi eklemeden edemeyeceğim, bu başlıkta bulunmalı bu. *

    lok.moscow maçını unutmuşum, şimdi geldi aklıma. stattaydım üstelik o maçta :) bu maç kadar olmasa da o maçta da güzel bir oyun vardı. o maç da bu statüde değerlendirilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın