resim
Harry Edward Kane
Takım:Bayern
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.88
Uyruk:İngiltere
  • 165
    jose'nin elinde böyle devam ederse 10 numaranın futbola dönüşünü başlatacak futbolcu. forvetini 10 numaraya çeken çok hoca göreceğiz yakında.

    kane çok garip işler yapıyor. gizli 2. forvet gibi; ama 10 numara oynuyor. üstelik 10 numaranın geriden oyun kurma rolünü rakip yarı sahadan falan değil kendi yarı sahasından başlatıyor. bu sene defalarca topu kendi ceza sahasında alıp son'a vs. uzun topla asist yaptı. özellikle messi ve cristiano* ile kanatların kanat - forvete dönüşme ekolü hızlanmıştı. ya da pep'in ''kaleci oyun kurar takım 11 kişi hücum yapar'' mantığı ayağı iyi denen libero kaleci ekolünü yarattıysa kane de sanki yeni bir 10 numara ekolü kuruyor. şampiyonluk ya da en azından yarışta tottenham devam ederse bu ekol oluşur.

    mourinho büyük hoca. porto'da da 3 stoper destekli kanat bek ekolünü kabul ettirmişti. kane'i canavara çeviren bu taktiği spurs'e imza atmadan kafada kurduğuna o kadar eminim ki. işin daha da önemli tarafı; kane zaten takımın starıydı. çoğu hocanın en son kurcalayacağı adamdı kane. işte jose bu yüzden büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın