• 2
    sıcakkanlı adam.

    bu akşam* istanbul’da kendisine ve takım arkadaşlarına rastlayınca şaşırdım açıkçası. zira efes maçı dündü ve çoktan ülkelerine dönmüş olmaları gerekirdi.

    (bkz: 8 aralık 2020 anadolu efes asvel basketbol maçı)

    sırf merakımdan kendisine yanaşıp hafif sırıtarak maçınız dündü hala burada ne arıyorsunuz, diye sordum. cuma günü* bayern münih’le oynayacaklarını bu yüzden bir gün daha istanbul’da takıldıklarını, yarın doğrudan münih’e geçeceklerini söyledi. oha çok mantıklı, dedim. boş gün her zaman iyidir, dedi muzip bir şekilde.

    son çeyrekte öne geçip son iki dakikada kaybettikleri 8 aralık 2020 anadolu efes asvel basketbol maçından bayağı bir yakındı. can acıtan bir mağlubiyet olmuş, belli. efes iki yıldır iyi takım dediysem de pek teselli olmadı.

    son olarak biraz fb beko dedikodusu yaptık. malum bu ay sonu* rakip olacaklar. içlerinden geçin o maçta, dedim. şaşırdı. galatasaraylıyım deyince mevzuyu çakarak gülümsedi. bu sene geçen yıllarki kadar iyi değiller, dedi. beter olsunlar, dedim. obradovic gidince dağıldıkları konusunda hemfikir kaldık. nando de colo da sakat zaten dedim. iyileşti, dönüyor dedi.

    velhasıl göreceğiz. bizim için fener’e de koy david kardeş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın