resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2672
    mental problemleri olmayan, profesyonellikte vasat seviyede olmuş, bir de kilo almaya meyilli vücuduna daha özenli bakan hali şu an olsa 150 milyon euro len mq. elbette galatasaray futbol takımında yeri ilk 11'de hazır olup, takımı uçurmaya da başlamıştı bile.

    galiba sözlükte de goygoyu epey yapılan 8.5 numara* nanesinin türkiye sınırları içerisindeki en son görülen versiyonuydu bu arkadaş. gayet iyi şut atar, denk getirdi mi rakibi çarşı pazara yollayabilecek derecede çalım da atardı. top tekniği gayet üst seviyede, deliciliği var, e defansif meziyetleri de imparatorun 3. döneminde gördüğümüz üzere takımı 4-4-2 oynatabilecek seviyede iyiydi. midesi bulanana, yorgunluktan ayaklarına kramp girene kadar koşardı. hatta soyunma odasında hocanın formasyonunu yazdığı beyaz tahtada emre çolak ile beraber kanatlarda bile gözükürlerdi. kaldı ki şenol güneş kendisini kanat forvet bile oynatmıştı bu psikopatı.

    türk futbol tarihine geçebilecek seviyede bir yeteneği olup, onu da bombok etmesi de epey klinik bir vaka elbette. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın