resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 574
    https://twitter.com/.../1335511164315430912
    5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı performans videosu ektedir.
    sağ önde yıllarca sofiane feghouli oynadı ve ali sami yen arenanın köşe gönderine yakın çimleri hemen hemen hiç ezilmedi. sağ bekimiz topu ayağına aldığında önüne koşu atan bir açık değil de hep içe kat edip ayağına isteyen bir organizatörle oynadı. 2017-19 arası saha içi organizasyonlarımızın çok önemli bir bölümünü mariano ferreira filho sofiane feghouli ikilisi'nin ve hatta mariano feghouli belhanda üçlüsüyle sağ taraftan kurduk ancak koşu göstererek oyanayan ve sahayı enine genişletebilen atlet bir sağ ön oyuncusuyla oyunumuz dinamizm kazandı.
    birkaç maçtır dikkat çekiyor ancak 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçında ayrıca dikkat çeken bir özelliğimiz de topu geri kazanma süresinin inanılmaz kısalması. takımın boyunun kısalmasını sağlayan, önde basan bir registamız** var zaten, bunun yanında ön alan baskısında enerjisiyle çok şey katan emre kılınç ve oğulcan çağlayan olunca topu geri kazanma süremiz çok azalıyor, geri koşmuyoruz ve daha diri kalabiliyoruz.
    ilk 11'e girdiği 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçından beri kanat bekleri üzerinde kurduğu hava hakimiyeti de çok gözle görülür bir fayda sağladı.
    eminim martin linnes de oğulcan ile önlü arkalı oynamaktan çok mutludur. topu kaybettiğimiz anda yapılan baskı takımın deparla geri koşmasını engelliyor. hem burada hem de bekini kovalarken birçok top kaptığını gördük oğulcan'ın. bunlar linnes'e hep nefes olarak kalıyor.
    her ne kadar dünya futbolu için olgun sayılan bir yaşta da olsa maalesef ülkemizde hala işlenecek zamana sahip bir oyuncu. maalesef olan kısmı çoktan potansiyelinin çok önemli kısmı kadar kapasite görmüş olmamız lazımdı. kendisine çok benzetilen burak yılmaz da 25 yaşında futbolcu olmuştu. şu anki takım arkadaşı "şapkadan regista çıktı" taylan antalyalı* da 26 yaşında bu role büründü ve 11 oyuncusu oldu. kendisinin de terim'in elinde başka rollerde de kullanılabileceği aşikar.
    sen çalış, biz senin yerine de seviniriz koçum benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın