• 328
    geç saat oldu ama yatmadan maç yazımı yazayım dedim.

    (bkz: #3001163)
    erzurum maçından önce önümüzde 6 maç var büyük takım kimliği ve şampiyonluk isteyen takımın ölüsü önündeki 6 maçtan en az 13-14 puan almalıdır demiştim. nitekim 6 maçta 5g 1b ile 18 puanın 16 sını alarak çok iyi beklentimin üzerimde bir performans gösterdik. benim puan beklediğim maçlar rize ve sivas deplasmanıydı ama oraları çok iyi geçtik, maalesef evimizde çok iyi futbol bol pozisyon oynadığımız kayseri maçında puan kaybetmek üzdü ama takımın nazar boncuğu olsun diyelim.

    hatay maçı özeline bakarsak yine iyi futbolumuzu sürdürdüğümüz bir maç oldu. rakip takımın etkili kontra silahları vardı ama maç boyu 1-2 pozisyon hariç büyük tehlike yaşamadık. açıkçası o 1-2 pozisyonu vermekte gayet normal çünkü oyun sistemimiz hükmetmeye dayalı olduğu için rakip zaten üzerimize kontra ataklar ile gelebilirdi.
    belirli yerlerde oyunun kontrolünü rakibe verdik ama nedeni saha içerisinde takımın pasif dinlenmesine bağlıyorum sonuçta 90 dakika aynı tempo ile oynamak imkansız.

    diagne klas gol attı ama kaçırdıkları hala büyük bir soru işareti, onun haricinde takım yine gireni çıkanıyla gayet iyiydi.
    kerem aktürkoğluna ayrı parantez açmak gerekirse çok büyük potansiyel vaad ediyor umarım böyle yoluna devam eder ve türk futbolunun şu an eksiği olan sol açık mevkisinde yıllarca takımımız ve milli takım formasıyla görev yapar.

    şimdi takım olarak 10 gün dinlenme ve daha iyi hazırlanma vakti. bundan sonra artık er meydanına çıkacağız haftada 3 gün zorlu maçlar olacak umarım performansımız artarak devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın