Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
18:00 Ali Sami Yen
2 - 0
  • 6
    ilk yarıda attığımız goller ile 2-0 kazandığımız maçtır.

    bir gün öncesinde gayet sıcak, güneşli ve çok güzel bir günün akşamında fenerbahçe inönü de beşiktaş'ı 1-0 geriden gelip uche nin son dakika golü ile 5 yıl aradan sonra 2-1 yenmiş, bunun hırs ve iştahı ile ertesi gün samiyen e doğru yol almıştık rahmetli peder bey ile.

    bir gün öncesinin aksine soğuk ve yağmurlu bir mecidiyeköy akşamında kapalıda maçın başlamasına yarım saat kala az ama öz sayıda emektarından oluşan kapalı eşrafı kendinden geçmiş şekilde bağırırken(çok net hatırlıyorum bağırdığımız besteyi - dönemin genç ve başarılı galatasaraylı sanatçısı suat suna 'nın yeni popüler olmuş şarkısının " cimbomum benim herşeyim uğrunda can verdiğim" şeklinde söylenen aranjmanı) rahmetli peder bey kapalının üstünde yer alan ışıkları gösterip "galiba deprem oluyor bak nasıl sallanıyorlar" demişti. gerçektende hafif şiddette bir deprem olduğunu akşam eve gidince haberlerde izlemiştik.

    yoğun yağmur altında başlayan maç, ilk yarının sonlarına doğru yerine kara bırakan bir iklime şahit olmuş ikinci yarı saha çizgileri görünmez hale gelmiş ve kömür ile saha çizgileri çizilirek görünür hale gelmişti. 2. yarıda skora yattığımızı hatırlıyorum oyun olarak. çift çoraba rağmen arabada bile hala ısınmayan ayaklarım eve geldiğimiz de anca ısınmıştı.

    cimbombomsun sen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın