resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 2723
    --- alıntı ---

    galatasaray ne onyekuru ne de kulübü monaco ile görüştü. menajeri şu günlerde istanbul’da olsa da yönetim, nijeryalı oyuncu için bir girişimde bulunmadı. ve bana göre bu kez galatasaray, onyekuru’yu transfer etmez... yani onyekuru, galatasaray’a dönemez! çünkü yönetim temmuz’da yaşananları unutmadı, şu ana kadar da fatih hocanın da herhangi bir talebi olmadı... peki nijeryalı neden dönemez? kısaca gerçekleri, aktarayım.

    monaco ile imzalanan kiralama sözleşmesi 31 haziran 2020’de bitiyordu. ancak pandemi nedeniyle ligler ertelendiği için temmuz’da g.saray kritik maçlara çıkıyordu. fakat fransızlar yeni sezon çalışmalarını öne sürerek, “15 milyon euro yatırım yaptığımız oyuncu ya sakatlanırsa” diyerek istanbul’dan ayrılmasını istedi. pandemiden ötürü g.saray’ın çağrıya olumsuz yanıt verip konuyu fifa’ya taşıma hakkı da vardı. bunun için tabii ki onyekuru’nun da rızası gerekliydi.

    istanbul'dan maçtan 1 gün sonra ayrildi

    iki kulüp görüşmeleri sürdürürken g.saray, trabzon ile 5 temmuz’da çok önemli bir maça çıkacaktı. onyekuru, monaco’nun çağrısı üzerine eşyalarını topladı ve fransa’ya gitmek istediğini iletti. takımını yalnız bırakırken maçtan 1 gün sonra istanbul’dan ayrılmıştı. yönetim de bu olayı, ayrıntıyı hiç unutmadı. bugün bile onyekuru’nun adı geçtiğinde birçok isim “o bizi en kritik maçta yalnız bıraktı” ifadesini kullanıyor.

    neden 2: pandemide indirim talebini reddeden isimlerin başinda onyekur uvardi

    covid-19 yalnızca g.saray’ı değil, tüm dünya futbolunu, dev kulüpleri de vurdu! sarı kırmızılı kulüp, olağanüstü süreç sonrasında mali açıdan aldığı darbe nedeniyle futbolculardan ücretlerinde yüzde 15 indirim yapmasını istedi. ancak onyekuru bu teklifi kabul etmeyen isimlerin başında geliyordu. indirime karşı çıkan, pandemi sonrasında 3 maçta forma giydikten sonra monaco’nun çağrısı üzerine g.saray’da en azından trabzonspor maçında oynamak adına bir tavır ortaya koymayan onyekuru’nun bu yaptığı henüz unutulabilmiş değil!

    https://www.hurriyet.com.tr/...93&utm_term=post

    ali naci küçük

    --- alıntı ---

    hakkinda ali naci küçük kaynaklı şöyle bir haberin olduğu futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın