resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 492
    taylan ve belhanda'nın yanında izlemek istediğim topçu.

    bu düşüncemin hayal olduğunun farkındayım lakin 3 tane hareketli, topla ilişkisi iyi ve mobil orta sahamız olurdu. evet belhanda istikrarsız, umursamaz ama bu ikili ile performansı da artabilirdi. ha kılınç da olur.

    türk oyuncular genç yaşlarda parlıyorsa genelde sonrasında bir kırılma dönemi yaşayıp geriye gidiyorlar ve kariyerlerinin devamı da topladı, toplayacak şekilde ilerliyor. irfan'ın farkı ise bu noktada ortaya çıkıyor, kariyerinin başında sağ kanatken, belki de bir kanat oyuncusu için ağır olmasından dolayı orta sahaya evrildi ve kendisini de sürekli olarak geliştiriyor. özellikle büyük maçlarda öne çıkmayı da çok iyi beceriyor. geçen yıl uefa'da gruplardan elendiklerini düşünürken, 90'da bugün şampiyonlar ligi'nde devlere kök söktüren gladbach'a attığı gol unutulmaz. bugün ise iddialı ve rakibin daha kaliteli olduğu bir maçta hatrick yapmayı başaran sanırım ilk türk oyuncu oldu. tuncay yaparken united zaten çıkmıştı diye hatırlıyorum. arda ve burak'ta ise rakip zayıftı.

    her şey bir yana 3 gol de ayrı güzel, bunu dün akşam messi yapsaydı günlerce messi güzellemesi yapılırdı ama irfan yapınca, başakşehir'e duyulan nefret, irfan'ın fenerbahçeli olma ihtimali vs. gibi etkenlerden dolayı bir beğenmemezlik söz konusu.

    kendisinin belirli noktalarda eksikleri olsa da kendini geliştirme çabası bile övgüyü hakediyor. yerli olup sırf bulunduğu takım etkisiyle pr'ı yapılan bazı göbeklilerden de on kat daha iyi topçu olduğunu eklemek lazım.

    ekürileri bizdeyken keşke birlikte izlemek nasip olsaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın