• 29
    hatayspor bu sezon covid-19 yüzünden sadece 7 maç oynadı (biz 10 maç oynadık). bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 12 puan topladılar. bu puanları oldukça zor bir fikstürde topladıklarını hatırlatmakta fayda var;

    - başakşehir 2-0 galibiyet
    - fenerbahçe (deplasman) 0-0 beraberlik
    - kasımpaşa 1-0 galibiyet
    - alanyaspor (deplasman) 6-0 mağlubiyet
    - sivasspor 1-1 beraberlik
    - kayserispor (deplasman) 0-1 galibiyet
    - rizespor 2-2 beraberlik

    aynı takımlarla bizim de bu sene oynadığımızı (fikstürde hatay'ı takip ediyoruz) ve bu 7 maçta 11 puan aldığımızı düşünecek olursak puan bakımından hatayspor'dan daha başarısız olduğumuzu söyleyebiliriz.

    kendileri 7 maçta 7 gol atıp 9 gol yemişler. yalnız bu 9 golün 6'sını tamamen dağıldıkları alanyaspor maçında yemişler. o maçı listeden çıkarırsak 6 maçta (çoğu zorlu) 3 galibiyet 3 beraberlikleri var ve bu 6 maçta sadece 3 gol yemişler. müthiş savunma yapıyorlar. o yüzden bu maç her ne kadar benzemesini istesem de 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı ve 28 kasım 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı'na benzemeyecektir. alanyaspor'un yaptığını yapamazsak bizi de nispeten az pozisyon bulduğumuz bir maç bekliyor. o yüzden bu sefer bitiriciliğimizin yüksek olması şart. hücum güçleri pek yüksek değil ama boşluk verirsek, dağılırsak cezalandıramayacak bir takım da değiller. eksik oyuncularımızın birçoğunun bu maç öncesi antrenmanlara başlaması güzel bir haber. bitiriciliği yüksek oyunculara bu maçta çok ihtiyacımız olacak.

    umarım son haftalarda oynadığımız güzel futbolu bu maçta da devam ettiririz, pozisyonları yüksek yüzdeyle gol yaparız ve hatayspor'a bir 4 ekim 2020 alanyaspor hatayspor maçı daha yaşatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın