• 19
    son maçlar öncesi a,b,c ve d gruplarında oluşan durum şöyle:

    a grubu puan durumu:

    1.bayern münih 13
    2.atletico madrid 6
    3.salzburg 4
    4.lokomotif moskova 3

    bayern münih grupta liderliğini garantilemişti. ikincilik ve üçüncülük işi ise son maçlara kaldı. l.moskova son maçta bayern münih ile deplasmanda karşılaşacak ve üçüncülük için kazanmak zorundalar. asıl kritik maç ise salzburg-atletico madrid. ispanyol ekibine deplasmanda beraberlik yetecek ama bakalım salzburg kazanıp bu zor gruptan çıkabilecek mi?

    b grubu puan durumu:

    1.mönchengladbach 8
    2.shaktar donetsk 7
    3.real madrid 7
    4.inter 5

    bu grupta ise kimin birinci kimin sonuncu olacağı hiç belli değil. son hafta real madrid-mönchengladbach ve inter-shaktar maçları oynanacak. real madrid ve inter'in kazanmaktan başka çareleri yok. mönchengladbach ise beraberlikte de gruptan çıkacak. shaktar'ın işi daha karışık. beraberlik alıp real madrid'in de galip gelmemesini bekleyecekler.

    c grubu puan durumu:

    1.manchester city 13
    2.porto 10
    3.olympiakos 3
    4.marsilya 3

    city gruptan lider, porto da 2.olarak çıkmayı garantilediler. city ikili averajda önde. o yüzden yenilse bile liderliği garanti. sadece üçüncülük belli değil. olympiakos da marsilyaya göre ikili averajda önde. son maçlar ise şöyle: olympiakos - porto ve manchester city - marsilya

    d grubu puan durumu:

    1.liverpool 12
    2.atalanta 8
    3.ajax 7
    4.midtjylland 1

    grupta lider ve sonuncu belli. ikinciliği belirleyecek maç ise ajax - atalanta. ajax evinde oynama avantajına sahip olarak, atalanta ise beraberliğin de kendisine yettiği bir senaryo ile maça çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın