resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 480
    anlaşılsın diye hakkındaki herşeyi detayları ile girmemiz gereken futbolcudur.

    19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maci kadrosu şu;
    de sanctis , serkan kurtuluş (dk. 77 hasan), hakan, kewell, volkan, sabri (dk. 85 nonda), barış, ayhan, arda, lincoln (dk. 67 ümit), baros

    kimler var kadroda!
    hakan balta var. herry kewel var. sabri sarıoğlu var. barış özbek var. ayhan akman var. arda turan var. cassio lincoln var. milan baros var.

    kadro da bir sorun var mı?
    yok.

    bu kadroya rağmen hasan şaş oyuna girene kadar oyun 2-2 olmuş. bu kadro üst üste 2 gol yemiş. ilk maç 1-1 bittiği için galatasaray'ın 2 tane gole ihtiyacı var. 1 gol bile tur atlamamızı garantiye almıyor. 1 gol atsak bile hamburger'in tur atlama şansı devam ediyor. bu kadronun bırak 2 golü 1 gol atacak mecali kalmamış. rakip kaleye gidemiyor. maçın bitmesine 20 dakika kalmış. henüz sakatlığı geçmemiş hasan antremansız olmasına rağmen kadro darlığı nedeniyle her ihtimale karşı yedeklerin arasında.
    hasan sahaya girmiş ve galatasaray bu sayede çıkabileceği kadar öne çıkarak gol tehlikeleri yaratmaya başlamış. yani hasan bu maçta kötü oynamayı bırak o haline rağmen elinden geleni yapmış. bu öne çıkma sonucunda da haybeden bir gol daha yemişiz. tribünde herkes ha 2-2, ha 3-2 farketmez havasında. her maçta sağımızda solumuzda çemkiren bir kaç denyo haricinde "rörörö" yapan çıkmamış. herkes bülent korkmaz'ı tefe koyup hasan'ın o satten sonra o haliyle mucize yaratamayacağının farkında.

    hasan bu maçtan sonra oynamış mı? deplasmanda bir beş dakikamı ne oynadı.

    yani;
    hasan, 26 nisan 2009 galatasaray ankaraspor maci'na kadar ortada yok. hala sakatlığı tam olarak iyileşmemiş ve hala idmansız. uefa da yaşadığımız büyük hayal kırıklığından sonra ankaraspor gibi sikko bir takımla ali sami yen de 1-1 berabere kalarak lig yarışında da havlu atıp (bkz: #301561) ilk oynadığı maçın üzerinden o kadar zaman geçmiş olmasına rağmen hala o göt-göbeği koruduğu görülünce galatasaray taraftarı'nın taşak oğlanı ihtiyacı mucibince afaroz edilmiş.

    o maçta stadyum da taraftar olup olmadığına gelince; taşak oğlanı muamelesi yapmak ve afaroz etmek için milletin stadyuma gelmesine gerek yok zaten. stadyumu dolduranların çoğu da taraftar filan değil, bostan korkuluğu. orda olsalar ne olur, olmasalar ne olur.

    bilmem, cezalarımız nedeni ile seyircisiz oynadığımız maçları hatırlayan var mı? hepsini seyircisiz kazanmıştık. galatasaray'ın en büyük ayakbağı ali sami yen'e gelen seyircisi.

    -neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın