resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1480
    daha olmadı, olacak.

    daha ne olacak? gelişim sonsuz. her şey olabilir. kendisi de durmuyor zaten. acayip bir şey olacak. o mutlu olacak, biz de mutlu olacağız.

    mevcut pozisyonu için gerekli yeteneklerini görüyoruz ki belli bir istikrara bağladı. gün geçtikçe üstüne de koyuyor. bazen acaba biz mi "hype"lıyoruz diyorum da... öyle değil ya. gerçekten acayip bir futbolcu oldu. toplu oyununda herhangi bir falso yok. fiziksel durumu çok iyi. mentali yüksek. mücadelesinden şüphe yok. mesela görüyoruz ki ikili mücadelelerinde de gelişme katediyor.

    daha önceleri "keşke fernando reges ile en azından 1 sezon birlikte oynayabilseydiler, antrenman yapabilseydiler" diye bir temennimden bahsetmiştim. pozisyon almasından büyük falsolar yok ama ufak nüanslar. bazen hücumda veya savunmada biraz geç kalabiliyor. gerçi savunmada onu mücadelesiyle kapatabiliyor mesela. ama hücumda işler kapatmak için geçmiş oluyor. yine burası topsuz oyunuyla da alakalı. bir adım geç kaldığı, bazen pozisyon değiştirmeyi unuttuğu ya da pozisyonunda çakılı kalmayı tercih ettiği zamanlar oluyor. ki belki aldığı direktif bu yöndedir. daha güvenli oynamaya çalışıyordur. bilemem. ama bu durum onun daha iyi şeyler yapmasına engel olabiliyor. mesela daha iyi bir pozisyon bilgisi olsa daha çok ileri çıkabilir, daha çok şut pozisyonu bulabilir kendine. fernando'nun ceza sahasına yaptığı sürpriz koşuları hatırlayın mesela.

    bunu öyle palavradan söylemiyorum. geçen sezonu hatırlayın. taylan yine iyi maçlar çıkarıyordu. hem de bunu hücum bölgesinde topsuz oyunuyla yapıyordu. yani kendisinde olmayan bir şey değil. sadece pozisyon ve rolden kaynaklı bir ayar, senkronizasyon gerekiyor. tabii kolay değil. adam hiç yoktan nereye geldi.

    ama daha durun. ben bu güzel arkadaşın, "iyi güzel de neden frikik atamıyor" diyeceğim zamanlarını bekliyorum.

    seviyorum abi bu çocuğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın