• 122
    galatasaray'ın bu sezonki en kötü performanslarından birisini sergilediği maç. futbolcularımız pas yapmayı bırakın ayağına gelen topları tutamadı.

    ufuk ceylan: ikinci ilk 11 çıkısıydı sanırım. yenilen goller çok yenilmeyecek goller olmasa da yenildiği için kızılmaması gerekir. zira ufuk' u ilk defa bu kadar çok izledim ve gördüğüm kadarıyla yan toplara çıkmaktan çekinmiyor. iyi bir artı.

    edit: üçüncüymüs, uadiablo'ya tesekkürler.

    emre güngör: bu adam stoper oynayacaksa oynayacak. yoksa sağ bek falan yalan. faydadan çok zarar veriyor takıma. ileriye çıkısı hiç yok.

    uğur uçar: yine sol kanat oynadı. bir maç dısında sol kanatta iyi oynadığını hatırlamıyorum uğur'un. solda oynadığı zaman ileriye de çıkmıyor zaten. mecburiyetten oynadığı için kızılcak bir tarafı yok. ama genel bir performans eksikliği olduğunu belirtmem gerekiyor.

    servet çetin: servet sana çok pis laflar hazırladım ama söylemeyeceğim bu sefer. nedir bu topu ileri atma sevdası. ileri attığın topların kaç tanesi bizim oyuncuya gitti saydın mı hiç? ya da neydi o dalgınlığın bugün. yapma allah askına servet, bu takımın sana ihtiyacı var. bu kadar dalgın olma bir daha.

    lucas neill: etrafındaki 3 savunma oyuncusunun ve önündeki iki tane pas özürlüsü liberonun yanında yine de iyi oynadı bugün, bir iki ufak hatasının dısında. topu kullanmayı biliyor hakikaten ama, adam kendine güvensiz oynuyor diğer oyuncularımız yüzünden. bazen sasırıyor.

    o değilde bu avustralyalılar sülalecek fuck off deme konusunda uzman sanırım. *

    (bkz: lucas neill'in fuck off demesi)

    ayhan akman: sana sözüm yok ayhan. formunun dibine vurdun, tebrik ediyorum seni.

    mustafa sarp: top kendine geldiğinde ne yapacağını bilmez haldesin bazen. ben senin iyi oyuncu olduğuna inanmıyorum halen. iyi niyetlisin biliyorum ama bu takıma gereken yetenekte bir orta saha değilsin. *

    barıs özbek: mustafa sarp için söylediklerim barıs içinde geçerli. iyi bir yedek olabilir.

    caner erkin: takımda top yapmayı bilen adamlardan. ancak bazen çok tutuyor ayağında topu. ve çok çabuk top kaybedebiliyor. bunu engellemesi lazım.

    dos santos: takımdaki cenabetliğin kurbanı sanırım. ne yapmak istediklerini yapabildi ne de nerede duracağını bildi. daha alısması lazım takıma.

    jo: keske sakatlanmasaydın be jo.

    arda turan: ilk yarı takımın en iyisiydi ama ikinci yarı maça olan konsantrasyonunu kaybetti.

    elano: takımda top yapmayı bilen en iyi adamdır bana göre. girdikten sonra takımın nasıl değistiğini hemen gördük.

    çok açık ve net bir biçimde görüldü ki bu takımın yardıran iki tane kanat oyuncusuna ihtiyacı var. sol tarafta kimi oynatır bilmem ama sağ tarafın kesinlikle keita'ya emanet edilmesi gerekir.

    bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu seneki performansıyla bunu gerçekten hak etti bunu:

    (bkz: sabri iyiles bir an önce)

    son olarak bu takımda ayağı kırılsa kesilmemesi gereken iki tane oyuncu var: elano ve keita. elanosuz bir orta saha ve keitasız bir hücum düzeni takımın felaketi demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın