• 1844
    söylediği hiçbir şeyde hatalı olduğunu kabul etmediği gibi, hande sümertaş'ı kan isteyen fener taraftarlarının önüne atmasını da kendisinin hatası değil, bizim yanlış anlamamız olarak sümen altı edecektir.

    fener taraftarlarıyla aramızdaki fark, mehmet demirkol gibi fanatik olduğunu artık saklama ihtiyacı duymayan adamların aleyhine lobi oluşturamamamız maalesef. adamlar bein'deki sıradan bir eleman olan hande sümertaş'a bile takmış kafayı. biz daha rıdvan dilmen'i, nihat özdemir'i, mhk'daki, tahkim'deki fenerlileri pasifize edemiyoruz. bunda yaşadığımız yönetim boşluğunun yanında taraftar olarak fazla elit davranmamızın da payı var. ama türkiye'de işler öyle yürümüyor. türkiye'de haklı olanın değil, sesi en çok çıkanın borusu öter. o yüzden mehmet demirkol ya da serdar ali çelikler gibi tarafsız görünümlü galatasaray düşmanlarının her hafta galatasaray aleyhine propaganda yapmasını engellemek, buna hak ettiği tepkiyi vermek lazım.

    socrates içinse söylenecek pek bir şey yok. mehmet demirkol'u işe aldıklarında şunları yazmıştım sözlüğe:

    --- alıntı ---

    ortalama bir galatasaraylı olarak mehmet demirkol hakkındaki fikirlerim çoğunlukla olumsuz yönde seyrediyor. çok zeki ve türk futbolunu iyi yorumlayan bir adam olduğunu, fakat bu zekasını kurnazca fenerbahçe'yi kayırma amaçlı kullandığını, tarafsızlığını bu ölçüde yitirdiğini düşünüyorum. socrates dergi ekibi ise çoğunluğu galatasaraylı olan, fakat hemen her koşulda tarafsız kalabildikleri için herhangi bir taraftar grubu tarafından eleştirilmeyen bir ekip. mehmet demirkol, socrates ekibinin bu profiline gölge düşürür mü? bence youtube yorumları sekmesinde göreceğiz ki düşürecek.

    öte yandan türkiye standartlarının çok üzerinde "spor" programları yapan ve buna rağmen youtube'da aptal bir youtuber'ın 5'te biri kadar bile takipçi edinemeyen socrates'in bu hamlesini anlıyorum. zira medyatik isimler daha çok seyirci çekiyor. medyatik isimler arasında da mehmet demirkol, itiraf etmek gerekir ki, belirli bir kaliteye sahip ender yorumculardan.

    hem onlar için hem mehmet demirkol için hayırlı olsun. umarım demirkol, gittiği platformun duruşuna uygun hareket eder.

    --- alıntı ---

    yani benim için malumun ilamı oldu yaşananlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın