• 62
    2020-2021 sezonu öncesinde galatasaray'daki görevinden ayrılıp bein sports bünyesinde çalışmaya başlayan hande sümertaş'a yönelik günlerdir yapılan taciz, hakaret ve hedef gösterme hareketini haklı gören yayın şeysi. üstelik "iddia edildiği gibi yayınlarda etkili değil ama geçmişinde yaptıklarından dolayı böyle sıkıntılar yaşaması normal" gibi bir fikriyatla.

    bunu mehmet demirkol'un fikri tarzı bir söylem ve kuru bir özürle geçiştirmeye çalışmazlar umarım. bir programda sarfedilen bir cümle olmaktan çıktı, doğrudan kurumsal hesaptan tweet olarak atıldı ve program tanıtımında kullanıldı. 1 saatlik bir içeriği aynen bu cümle ve cümlenin söylendiği kesitle tanıtmayı seçtiler.

    5 yıldır devam eden tüm "ilke" ve "etik" söylemlerini tamamen boşa çıkaran bir hamle oldu bu. nefretten gözü dönmüş bir güruhun bir çalışana, sadece orada olduğu için yaptığı linç ve hakaretlere çanak tuttular resmen. türkiye ligi'yle ilgili ilk içerikleri de bu değil. 2018'den beri youtube kanalında türkiye ligi konuşuluyor. çıkıp da "bu ülkede basına medyaya kamuoyunun korkunç bir baskısı var" gibilerinden ağlayıp ağlamayacakları da merak konusu.

    tweeti silmiş olsalar da içerik aynı şekilde duruyor sayfalarında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın