• 6459
    2020-2021 sezonunda bütün takımların organize olup, amatör olan kötülüklerinin profesyonelleştirmeye çalıştıkları spor kulübü.

    hangi başkan ağzını açsa, hangi teknik direktör ağzını açsa, lafa galatasaray'la başlayıp galatasaray'la bitiriyor. eskiden aziz yıldırım'da olan bu dar ağacında bile olsak son sözümüz galatasaray hastalığı, profesyonel bir biçimde bütün kulüplerin ve teknik direktörlerin hastalığı olmuş durumda.

    2020 yılında tarihin en iyi milli takımına sadece 1 tane galibiyet aldırabilmiş şenol güneş, şimdiye kadar yabancı sınırıyla alakalı söylediklerini unuturcasına garip bir şekilde galatasaray'ı suçluyor. hayır niye böyle bir şey kendi bile bilmiyor ama olsun, muhtemelen birilerinin düşmanları aynı.

    31 ekim 2020 galatasaray mke ankaragücü maçında gerçekten benim hatırladığım hiç bir şey yok. hatta maçın başında emre güral'ın net kırmızı kartı atlandı ama ankaragücü başkanı konuşmalarında bu maçtan bahsediyor ve haklarının yenildiğini söylüyor.

    8 kasım 2020 demir grup sivasspor galatasaray maçında sivasspor bir penaltı kazanıyor. kazandıkları penaltı 21 kasım 2020 fatih karagümrük demir grup sivasspor maçında fatih karagümrük'ün kazandığı penaltıya çok benziyor. hatta bizim maçta penaltı bekledikleri pozisyonlar karagümrük maçı'ında rakibin kazandığı penaltıların yanında bile hafif kalır. ayrıca 8 kasım 2020 demir grup sivasspor galatasaray maçında yatabare'nin net bir şekilde atılması gerekirdi. fakat inanılmaz bir şekilde rıza çalımbay mobese kameralarına bile galatasaray diyor. fatih karagümrük maçından sonra bile utanmadan arlanmadan galatasaray diyebiliyor.

    24 ekim 2020 büyükşehir belediye erzurumspor galatasaray maçında haksız şekilde 10 kişi kalıyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra bile kalemize şut atamayan, hakem tarafından sürekli kollanan erzurumspor'un başkanı 1 gol ve penaltılarının verilmediği 22 kasım 2020 trabzonspor büyükşehir belediye erzurumspor maçında sonra galatasaray maçında bize verilmemişti diyor. o da bilmiyordur ne verilmediği ama maksat ağzına galatasaray'ı alsın.

    medya, oynadığımız hazırlık maçından tutun da yaptığımız transferleri didik didik araştırırken, hala kulüpler birliğiyle anlaşma imzalamamış takımın nasıl transfer yaptığını sormuyor.

    uzun zamandır bu ligleri takip ederim, bu kadar organize bir şekilde bir takıma saldırıldığına şahit olmadım. üstüne üstlük, haksızlığa uğramasına rağmen saldırılması daha da garip.

    genelde bize operasyon düzenlediler, şöyle yaptılar, böyle yaptılar sözlerine çok aldırış etmem hatta ilerlememizde ki önemli prangalardan olduğunu düşünürüm. o yüzden bakarken de hep saha içinde kalmayı tercih ederim fakat bu sene çok rahatsız oluyorum.

    korunması, kollanması ve düşmanlarına fırsat vermemesi gereken spor kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın