resim
Yusuf Yazıcı
Takım:LOSC Lille
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 487
    lille'de iyiden iyiye false nine'a dönüşüp çılgın atmaya başlayan futbolcu. içinden firmino çıktı adeta. benzer sıçramayı abdülkadir ömür için avrupa'da orta saha/mezzala oynamaya başladığı zaman da bekliyorum. yıllardır kanatta debeleniyor ve futbolu geriye gidiyor. yusuf da trabzonspor'da 2. sezonunda gerilemeye başlamıştı. ona rağmen lille kendisini aldı. ve şuan doğru rolde kendisinden inanılmaz iyi verim alıyor. muhtemelen 50-60 milyona satacaklardır en geç 1 sezon sonra.
    yusuf'un gol yollarında bu kadar etkili oluşu milli takım için de sevindirici bir durum. forvetsizlikten kırılan milli takımımız için cengiz ile beraber en ihtiyaç duyduğu adam yusuf artık bu belli oldu. zaman zaman sürekli tartışılan ''4-6-0 mı oynasak'' yusuf ile uygulanabilir bir seçenek artık. bizde güçlü takımlara karşı yusuf'un sahte forvet oynadığı 4-6-0 hiç de kötü bir taktik olmaz.
    yusuf yazıcı bu aşamadan sonra acaba ceza sahasına daha da yaklaştırılır mı onu merak ediyorum. sonraki takımı onu 2 forvetli bir düzenin 2. forveti yapmak için transfer eder mi mesela?
App Store'dan indirin Google Play'den alın