• 3
    2015 yılında ilbank altyapısında voleybola başlamış, ardından 2016 yılında tvf spor lisesi'nde oynamaya başlamış oyuncu.

    tvf spor lisesi 94-95-96 jenerasyonunda genç milli sporcuları toplamış ve beraber oynamalarını sağlamıştı. o kızlar genç milli takımla her yerde şampiyonluk yaşamıştı. şimdilerde de iyi oyuncular yetiştiren bir takım. biz de tıpkı aslı kalaç gibi ilkin'i de burada görüp 2017-2018 sezonunda transfer ediyoruz.

    bize geldikten sonra ise çok şanssız dönemler geçirdi. sürekli bir sakatlık sıkıntısı yaşadı. 2 yıl voleybol oynayamadı ne yazık ki ama 2020-2021 sezonuna sakatlığını tam olarak atlatarak döndü.

    sezona çok iyi başladı ve takımın en skorer 2. oyuncusuydu. ardından kosheleva gelince maçlara yedek çıkmaya başladı. fakat güldeniz önal'ın performansının düşük olması ile tekrar şans buldu ve bu şansı da çok iyi değerlendiriyor.

    çok iyi savunma yapıyor, çok istekli, iyi bir bitirici ve her gün daha da gelişiyor. bir tek boyundan dolayı bloklarda kısa kalıyor ama türk oyuncuların çoğu aynı durumda. umarım uzun süre takımımızda izleriz, elimizde tutmayı başarırız. sağlıklı, uzun ve başarılı bir kariyer diliyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın