• 21
    komedyendir.

    ama sadece komedyen değildir. ayrıca haddini bilmez, küstah, kör ve futbol zekası sıfırdır.

    ama her şeyden önce, e be gel git akıllı;

    1- galatasaraylılar rijkaard'la ilgili bir şey olduğunda sadece kariyerini mi konuşuyor? hep barcelona mı diyor?

    geleceğe yönelik takım kurmak, zaman ve fırsat tanıyarak oyuncuları kazanmak, gerçek anlamda rotasyon, hep aynı önlemlerle oynamak değil de maça göre önlem almak... biz bunları konuşuyoruz, siz sadece sallıyorsunuz. anlamıyorsunuz çünkü, almıyor kafanız belli bir miktardan sonrasını..

    2- vizyonunuz daum kadar sizin. 60 milyon dolara takım kurup başına daumu getiriyorsunuz. teknik direktörünüz daha göreve başlamadan transferi yönetiminiz yapıyor. siz ''bilen abisiniz'' çünkü. tüm dünyanın rijkaard'a saygı duyması önemli değil sizin için, siz biliyorsunuz ya doğrusunu.

    3- rotasyon sizin için guiza'yı çıkarıp semihi almaktan ibaret. sonra sefil durumdaki bir sivasspor'a fark atınca istekli yedekler mi oldu? denizlispor, sivastan kat ve kat daha istekli oynadı, mücadele etti. attığınız goller halı sahada olur. ama bak biz burda fenerbahçenin balık gollerini yazmıyoruz.

    4- transfer yaptığınızda en iyisini getirdik oluyor, biz yaptığımızda nasıl bok atsak diye uğraşıyorsunuz. dos santos'u mu beğenmedini? bizim hücum hattımızla ilgileneceğinize gökhan ünal ve guiza'ya neden yorum yapmıyorsunuz?

    5- rijkaard genç türk futbolcularına hayatlarında anadolu takımlarında bile bulamayacakları şansları veriyor, adam resmen sadece galatasarayın değil tüm türkiyenin geleceğini kuruyor. peki siz ne yapıyorsunuz? türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği belki de tek çok yönlü futbolcuyu, semih şentürk'ü herkesin dalga konusu yapıyorsunuz. adam futbolu bırakacak hala genç semih kaldı.

    işte görüş farkı. işte objektif bakış. ben yazdıklarım için birilerinden para yemiyorum, ya da benim galatasaray sevgim sizin gibi kör etmiyor gözlerimiz. kaldı ki benim böyle bir hakkım var. ben taraftarım, spor yazarı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın