• 31
    https://www.youtube.com/watch?v=5__39yHvaQ0

    adaylığı 1 yıl önceden hazır olan kişi neden sürekli öyleydi böyleydi diye mazeret üretir saçma geliyor böyle şeyler. 1 yıl hazırlık yapan ekip kendine güvenir zaten potansiyel oy haritası bellidir.
    mustafa cengiz yönetimini sevmediğimi kulübe zarar verdiğini sürekli yazarım ama adam sonunda istenildiği gibi gitti seçim kararı aldı. şimdi bu durumu eleştireceğine problemi çözme zamanı metin öztürk,eğer her problem karşısında böyle mazeret üreteceksen zaten başkan olma bize zor şartlarda problem çözecek strateji yapacak bir aday lazım.

    sürekli mevcut yönetimin aldıkları adamlara sallıyorsun ama gelecek planlaması lafını ağzında duyamadım henüz. yok kemerburgaza tesis yapacam yok stad içi üyelere yer yapacam bunlar zaten teferruatlı konular.
    bize lazım olan ekonomiyi hızlı şekilde şöyle döndürebilirim şöyle bir ekibim var network sağlam elimizde kalan oyuncuları şöyle pazarlayabiliriz, yeni sezon için teknik kadroya çok karışmak istemem ama yerli yabancı şöyle bir politika uygulamak isterim, işte sponsorluk için şöyle şöyle planlarım var dersen senin yapabileceğine ikna olurum. çünkü yüksek ihtimal aralık seçiminde seçilecek başkan çok saçma ve büyük yönetim hataları yapmazsa mayıs ayında yine seçilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın