resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5888
    son zamanlarda okuduğum kadarıyla transferinden taraftar sorumluymuş gibi bir hava var. özellikle sözlükte ve yapılan anketlerde gördüğüm kadarıyla, bu kadar ağır şartlarda anlaşılmasından sorumlu olarak taraftar ve sosyal medya suçlu gösteriliyor. fakat bu tam bir saçmalık. öncelikle taraftar kendisini çok istedi çünkü gomis'in ani gönderilişi sonrası bu kulüp 6 ay boyunca forvetsiz oynadı. daha sonra ayağına top atılınca bomba muamelesi yapan diagne'yi izledi. albayrak bizzat çin'e gidip alan carvalho'yu alamadı, üstüne bizi çok iyi ağırladılar diye açıklama yapıp kulübü haftarca oyaladı. anlayacağınız taraftar santraforsuzluktan çıldırdı. falcao ismi ortaya atılıp transferi tavada pişen kaşar peyniri gibi sününce taraftar illallah etti. aslında falcao'yu alamıyoruz deyip farklı bir forvete yönelebilirdik ve hiç bu kadar olay olmazdı. bu transfer sürecini sündüren, oyuncuyla transfer edilmeden önce fotoğraf çektirip monaco tarafından zor duruma düşürülen taraftar değildi. kendisinin transferi başarısız bir girişimdi ve bunun suçu kesinlikle taraftara yüklenemez. daha medyada ismi çıkan ve özellikle hocamızın çok istediği samatta, tetteh gibi isimleri saymadım bile. o kadar çok isim çıktı ve o kadar uzun süre düzgün bir santrafor göremedik ki "ee alın artık alacaksınız şunu!" diye haykırdık. taraftarın düştüğü durum hiç hoş değildi. bir de şimdi falcao'ya ödenen ücret dolayısıyla suçlu gösteriliyor.
    yönetim ne yapsın, taraftar çok istedi deniyor. şaka gibi. yönetim düzgün santrafor aldı da taraftar şımarıklığından mı öldü "santrafor santrafor!" diye?
    bana kalırsa cevap oldukça net.

    edit: daha vedat muriqi falan da var. sürekli farklı bir futbolcu geliyor aklıma ve bu transferin sorumlularının(aslında sorumlusunun) kim olduğu kafamda daha da pekişiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın