• 41237
    "biz bu durumdan kurtulmak istiyoruz. milli maç arasında çok çalışma fırsatımız oldu. gaziantep fk'nın ne kadar organize bir takım olduğunu, son maçlarda ne kadar iyi oynadıklarını biliyoruz. beşiktaş'ı da yendiler. biz yeni malatyaspor karşısında kötü oynamadığımız bir maçta iki üç tane bireysel hatadan yenildik. bu yüzden bu maç bizim için çok önemli. zor bir rakibe karşı oynayacağız. kazanmaktan başka şansımız yok. artık zamanı geldi. bu çıkış maçı olacak"

    "futbolu hepimiz biliyoruz. baskı altında bir spor olduğunu biliyoruz. eleştirileri de kabul ediyoruz. oynadığımız 7 maç sonunda 5 puan topladık. bizim beklentilerimiz de farklıydı. daha fazla puan alabilirdik. daha fazlasını yapabiliriz. o kapasite bizde var. bu hafta içinde herkes inanılmaz özverili çalıştı. alacağımız bir galibiyet takım ruhu için, yönetim ve şehrimiz için her şeyi değiştirecektir. bizi daha farklı bir konuma getirecektir. daha fazlasını biz de istiyoruz. bunun için de ne gerekiyorsa yapıyoruz"

    "biz aslında sadece evde değil, deplasmanda oynadığımız maçlardan da galibiyet almak istiyoruz. kendi ritmimizi yakalamak adına gaziantep maçını bir başlangıç olarak görüyoruz. bu hafta ne gerekiyorsa yaptık. evimizde 3 puan alarak önümüze bakmak istiyoruz"

    yukatel denizlispor'u teknik direktör robert prosinecki gaziantep fk maçı öncesi basın toplantısı
App Store'dan indirin Google Play'den alın