2021-22 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5.Hafta Maçı
21:45 Roma Olimpiyat Stadı
1 - 1
  • 68
    daha önce gaziantep'te bir dönem futbol oynamış lima adlı sırtlanın bitiş düdüğüyle beraber takımımıza kuduz köpekler gibi saldırdığı maç.

    asıl canımızı yakan maç ise roma ile sami yen'de oynadığımız ilk maçtı. son saniyede emerson adlı futbolcudan yediğimiz saçma sapan bir gol nedeniyle 2 puan kaybetmiştik. o maç 3 puan ile bitseydi şampiyonlar ligi tarihinin en zor gruplarından biri olan bu mahşer alanından çıkacaktık. liverpool, barcelona ve şehrini yaktığımın roma'sının yer aldığı grubu 5 beraberlik ve ofsayttan yediğimiz gol nedeniyle 1 mağlubiyet ile sonlandırmıştık. genele bakarsak ilk maçta kaçan 3 puanın anlamı çok daha büyüktü aslında: 3 puanla gruba başlamış olsak muhtemelen grubu 1. bitirebilirdik. çünkü son maçta barça ile berebare bile kalsak gruptan çıkıyorduk ki daha önceki 5 maçını da berabere bitiren bir takım için imkansız da değildi. barcelona'yı yenmenin şart olduğu bir maçla beraberliğin yettiği bir maçın arasındaki psikolojik farklılıklar da azımsanamaz.

    her neyse; 1. olsak panathinaikos, 2. olsak leverkusen ile eşleşecektik. panathinaikos eşleşmesi korkutucu gelmese de o yılın finalisti leverkusen'i eleyebilmek belki çok zor olurdu. alman deplasmanında da ev sahibi gibi olacağımızı düşünürsek ilerleme şansımız da vardı.

    ulan emerson ulan emerson... mondragon ile defans oyuncumuz arasındaki senkron kayması nedeniyle yeterince uzaklaşmayan ve içeri doldurulan o topa saçma sapan vurup golü attın ya.. aradan geçmiş 19- 20 yıl bak hala o pis suratın aklımda m... koduğumunun seni gidi seni..
App Store'dan indirin Google Play'den alın